Britney Spears’ far vil stoppe som værge for datteren

But now she’s Stronger than yesterday! Britney Spears’ kan nemlig se frem til, at hendes far, som har været hendes værge siden 2009, har intentioner om at stoppe sit værgeskab over datteren, hvor han kontrollerer Britneys formue.

Da Britney Spears i 2009 fik et mentalt sammenbrud, fik hendes far et værgeskab over datteren, hvor han fik fuld kontrol over datteren. Den fulde kontrol havde han indtil 2019, men nu har han “kun” kontrol over det forretningsmæssige og hendes formue på omkring 60 millioner dollars.

Britney Spears har længe kæmpet for at komme ud af værgeskabet og ud af sin fars kløer, og fans verden over har kæmpet for og med hende under hashtagget #freebritney.

Hun har i retten blandt andet udtalt, at “dette værgeskab har tilladt min far at ødelægge mit liv”. Britneys tidligere advokat, Sam Ingham, har også tidligere udtalt, at Britney var bange for sin far og nægtede at performe så længe, hendes far varetager hendes økonomi. Dertil har Britney til retten også bedt om, at hvis hun ikke kan ende sit værgeskab, så i det mindste vil hun gerne have sin far fjernet herfra.

Efter kampe både i retten og i medierne har faren, Jamie Spears, selv indgivet et ønske til retten om, at han vil “træde af når tiden er rigtig”.  Der vil i stedet blive sat en ny person i Jamie Spears’ sted til at varetage Britneys karriere, og her har Britney Spears til retten selv indgivet et forslag på, hvem hun gerne ser overtager.

Selvom det formentlig ikke bliver her og nu, at Jamie Spears går af, så er det første gang, at han medgiver, at han ikke vil forblive i rollen som Britneys værge for altid. Det er dog stadig en sejr for Britney Spears, der har kæmpet indædt for at få fadderen fjernet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være