Christiane: De her produkter vender jeg altid tilbage til

Annonce for Nicehair

Jeg elsker at prøve nye produkter – ingen tvivl om det. Men jeg har også en håndfuld produkter, som jeg simpelthen bruger igen og igen, fordi de bare virker for mig og jeg endnu ikke har prøvet andre produkter i samme kategori, som kunne slå mine darlings af pinden. Den håndfuld af mine små wonder-workers deler jeg herunder og jeg håber, at produkterne også vil blive nogle, du heller ikke kan slippe igen, for så betyder det jo, at jeg har ret i, at de er virkelig, virkelig gode.

 

Jeg elsker mit hår, men hvis det ikke får lidt hjælp, så kan det altså godt være lidt fladt i det, and I don’t do flat. Så jeg sværger til en god volumeskum og der elsker jeg Sebastian Thickefy Foam Thickener, som er en vægtløs skum, der giver ekstraordinær volumen. Ikke kun ser mit hår tykkere ud, produktet får det også til at føles tykkere og mere voluminøst, og så holder det bare hele dagen.

 

Jeg vasker kun mit hår en gang om ugen, da jeg tror på, at det er sundt for håret at blive vasket sjældent, så jeg ikke hele tiden fjerner fedtlaget fra min hovedbund, som man gør ved hårvask. Den beslutning sætter altså krav til min tørshampoo, der hjælper med at friske mit hår op, så det ikke ser fedtet ud. Jeg elsker Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser, som er en fantastisk tørshampoo, der får mit hår til at se rent og lækkert ud. Som en ekstra bonus så tilfører denne tørshampoo også en let struktur til håret – og I kender mig, jeg kan altså aldrig få det for volumiøst!

 

Det sidste hårprodukt, som jeg sværger til, er måske også et af de vigtigste. For jeg slider virkelig mit hår. Især når jeg laver Vild Med Dans eller er på photoshoot. Derfor er det vigtigt for mig at pleje mit hår, og det gør Wella Sp Repair Mask, der reparerer håret med op til 100% allerede efter første behandling og beskytter håret mod yderligere skader. Den er min go to, når jeg skal have mit hår back on track!

 

 

Er jeg den eneste, der nærmest altid vågner med puffede poser under øjnene?! Det er SÅ træls, men jeg synes virkelig, at  Clarins Total Eye Lift Concentrate sørger for hurtigt at få hævelsen til at falde. Øjencremen lover da også en synlig effekt på kun 60 sekunder – hvilket jeg kan skrive under på, er sandt! Derudover er denne øjencreme genial, da den er et anti-age produkt, som virkelig arbejder på alle ældningstegn omkring øjnene.

 

På dage hvor min hud ser grå, tør og trist ud, så får den altså et lækkert lag af Ole Henriksen C-Rush Brightening Gel Créme, som giver min hud et energiboost og en lækker glød. Takket være c-vitamin har cremen nemlig en lysnende effekt på huden, ligesom c-vitamin modvirker fine linjer og rynker, hvilket man jo med alderen skal huske at sætte pris på! Desuden er c-vitamin med til at bekæmpe pigmentforandringer, som jeg døjer ret meget med især om sommeren.

 

 

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution er renseproduktet, som alle kvinder bør eje! Jeg bruger den både til at fjerne min makeup om aftenen og igen om morgenen til at rense huden efter natten. Jeg elsker virkelig, at man ikke behøver at stå med vand og sæbe, der godt kan udtørre min hud, men samtidig ikke går på kompromis med et rent ansigt, som jo er alfa omega for god hudpleje.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være