Christianes hemmelige kaffe-trick

Annonce for JÖRÐ

Som de fleste andre danskere elsker jeg kaffe!! Faktisk så meget at jeg ikke var et sekund i tvivl om, at da jeg skulle indrette mit nye hjem, så skulle jeg have installeret en kaffemaskine i mit soveværelse, så jeg hurtigt kan få min første kop kaffe – og så starter min morgen. Lidt crazy I know, men det er altså bare lækkert nærmest bare at skulle sætte sig op i sengen og så er der kaffe.

Men selvom jeg elsker kaffe, så bliver jeg altså aldrig typen, der drikker den helt sort. Jeg skal lige have et lille skvæt mælk eller havredrik i. For jeg er virkelig blevet glad for JÖRÐ havredrik. Hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg godt lide lidt fløde i min kaffe, men let’s be real – det går jo ikke at drikke fløde hver dag! Derfor er jeg hoppet på havredrikken – og let me say; I love it! Havredrikken giver nemlig den samme cremede fornemmelse i kaffen som fløden, men uden at kalorierne følger med – det er da et win hele vejen rundt!

Jeg napper altid JÖRÐ havredrik med i indkøbskurven, fordi JÖRÐ kommer i så mange varianter, så jeg kan shuffle lidt rundt mellem smagene med hamp, byg og den helt almindelige havredrik til at runde min kaffe af. Når man nu drikker kaffe every single day så må der altså godt være lidt variation, hvis I spørger mig.

Derudover er jeg begyndt at eksperimentere med noget andet, og jeg synes virkelig, jeg har fundet på noget helt genialt! En gang i mellem kan jeg nemlig godt lide at drikke en kaffe latte, men jeg er personligt ikke så meget til varianten på sødmælk, da jeg synes, det bliver lidt for tungt. Derfor har jeg opfundet min egen version, hvor jeg bruger 50/50 minimælk og JÖRÐ havredrik. Jeps, jeg mikser simpelthen! Igen får jeg en lækker cremethed fra havredrikken, der også giver en virkelig lækker skum, mens minimælken sørger for, at min latte ikke bliver alt for tung. Det er virkelig en genistreg, hvis I spørger mig, og jeg håber, I vil prøve det af, for det er virkelig en lækker kombination!

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt