Dit horoskop: August

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDEREN

Føler du dig stresset eller blokereret, så skift fokus. Sjældent har der været en bedre måned, arbejdsmæssigt. Du vil finde ud af, at du har mange ressourcer, du slet ikke har tænkt over, og du kommer langt med vilje og en positiv indstilling. Søger du nyt job, er der også spændende muligheder.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, men er august fuld af dejlige muligheder, det bliver nærmest ikke bedre. Især i tiden fra medio måneden byder på romantik og kærlighed. Vær udadvendt og nysgerrig på, hvad dem du møder er interesseret i. Har du en partner bliver jeres tid sammen også dejlig. I vil nyde at være sammen, og der er masser af flirt og harmoni. Kom ud og oplev noget dejligt og forkæl hinanden.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vægt eller Skytte

 

TYREN

En travl måned venter forude, men egentlig har du mest af alt brug for ro på dit daglige arbejde, så du kan lægge fremtidige planer. Det er ikke lige nu, du kan ændre på en masse, det er for svært at komme igennem med, du må vente og flyde lidt med. Du har mange nye ideer, du kan bruge senere.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner har mulighed for mange gode stunder i det daglige, hvis I blot er opmærksomme, så tager jer tid til nærvær. I vil være enige om meget, men læg ikke meget ambitiøse planer, få i stedet færdiggjort hængepartier. Er du ikke i et parforhold, er mulighederne lidt begrænsede, da du ikke er så udadvendt og social, og det begrænser mulighederne for romantik. Du må gøre en indsats selv.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Krebs eller Vægt

 

TVILLINGEN

Der er stor fokus på nye projekter og opgaver. Du er i stand til at få succes med de ting, du kaster dig ud i. Da du er god til at kommunikere og til at sælge dine ideer, vil du opleve, at andre er meget glade for at hjælpe. Du er balance og positiv, og du vil opleve, at det bliver lettere at være dig.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er dejlig fokus på kærlighed og parforhold. Der er stor harmoni mellem dig og din partner, og det giver sig især til udtryk, når I er fælles om projekter og oplevelser. Find derfor arrangementer, I kan deltage i sammen. Er du single, så kan det blive en virkelig sjov måned. Især i anden halvdel er der mulighed for flirt og gensidig tiltrækning, der vil slå gnister. Flirter og tal med dem, du møder.

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tvilling

 

KREBSEN

Du kan lægge spændende planer, både angående boligen og udflugter. Du er i feriehumør, så forhåbentlig har du lidt fri. Projekter i boligen kommer både godt fra start og hurtigt i mål. Du hygger dig med tingene, og du holder af at være aktiv. Du kan dog hurtigt blive distraheret af noget nyt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner hygger jer virkelig sammen. I har let ved at blive enige og ved at samarbejde om fælles projekter. Hæng dig ikke i småting eller lad dig irritere, det er spild af gode stunder og energi. Tal om tingene, I kan løse alt. Du kan møde en potentiel partner, hvis du selv vil. Det er måske ikke så seriøst til en start, men en flirt kan hurtigt udvikle sig til noget mere permanent og dejligt.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Skorpion og Jomfru

 

LØVEN

Du har masser af energi, og tempoet er højt. Det er en af de bedste perioder på året, hvor du virkelig føler dig både stærk og ressourcefuld. Nye projekter vil komme godt fra start, og du kan også få afsluttet igangværende opgaver. Pas dog på med, at du virkelig også har tid til alle dine planer.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fordi du er aktiv, vil du også møde nye mennesker og herigennem en potentiel partner. Det kan være svært for dig at vælge og være seriøs, men det kan hurtigt ændre sig. Tag eventuelt også kontakt til en tidligere flirt. Har du en partner, vil denne have svært ved at følge med. Det er vigtigt, at du involverer denne i dine planer. Sæt jer ned og tal om, hvad I hver især har af drømme og ønsker.

 

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vædder og Vandbærer

 

JOMFRUEN

Hold fri først på måneden. Har du tid, får du fantastiske ideer, som du kan fører ud i livet. Du får øget energi, fra anden halvdel af august, og herfra er det nærmest intet, der kan stoppe dig, du har virkelig mange ressourcer. Du kan få tingene til at ske, og du er god til at samarbejde og finde løsninger.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fra anden halvdel af måneden vil der også komme større fokus på kærlighed og parforhold. Din partner er dejlig opmærksom, og I vil få mange gode stunder. I er begge gode til at tage initiativ til dates og intimitet. Er du single, så vil du tiltrækkende andre, og der bliver mulighed for sjove stunder og spændende flirt. Det kan blive mere seriøst, men det afhænger af, hvad du selv har lyst til.

 

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Stenbuk og Fisk

 

vægt

VÆGTEN

Forlæng sommeren mest muligt, med aftaler med gode venner og gode arrangementer. Arbejdsmæssigt trives du med teamwork, hvor du gerne går foran og bidrager med gode ideer. Du kan med held også planlægge nye tiltag for resten af året, og du skal ikke være beskeden

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke er i et forhold, kan en hemmelig flirt udvikle sig til noget mere. Det er måske ikke noget, du har forventninger til, men er du åben overfor andre, så vil du gå efteråret i møde med en skøn partner. Du og din partner er gode til at samarbejde om fælles mål, men I kommer længst, når du har det sidste ord. Hold dig ikke tilbage, hvis du mener, at din partner tager fejl, kom frem med din mening.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk og Løve

 


SKORPIONEN

Dit arbejde er vigtigt for dig, og du trives bedst, når det er dig, der går foran og bestemmer. Ikke alle vil være enige med dig, men du kan let trumfe dine synspunkter igennem. Læg nye planer, men husk at der også skal være tid og plads til ro og fordybelse, det er her, de gode ideer kommer.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, hvis du selv er åben for det. Det kræver dog, at du også sætter kærligheden på dagsordenen og giver plads. Det går hurtigere, end du regner med, hvis du slipper kontrollen. Er du i et forhold, så læg planer sammen i starten af måneden. I nyder hinandens selskab, men det kan let blive for travlt i hverdagen, og I tilsidesætter så nærværet.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tvilling og Skorpion

 

SKYTTEN

Du har travlt i det daglige, men du nyder det høje tempo. I det hele taget må der gerne sker noget, hvor du er. Du er aktiv på dit job, og du er både god til problemløsning og samarbejde. Det bliver en spændende måned, hvor du kan skubbe til nogle grænser for at se, hvad der ligger på den anden side.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du sætter kærligheden højt, og den kan være et mål i sig selv, for dig. Hvis du er single, er det derfor vigtigt for dig, at du kommer ud og møder nogle potentieller partnere. Du tiltrækkes af typer, der får dig til at le og udvider din horisont. Er du i et forhold, så find på noget nyt. I trives, når der sker noget spændende, og I begge bliver inspireret. Hold en forlænget weekend væk fra de vante rammer.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

 

STENBUKKEN

Du kan hente inspiration og ideer ved at se på andre, men du har alt for lave tanker om dig selv. Dine ressourcer er nemlig mange, og du kan meget mere, end du selv regner med. Det du laver, skal være noget, du er glad for! Ellers kommer det til at knibe med at komme i mål med tingene.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du i et parforhold så sørg for, at der er en god kommunikation. I går lettere end ellers galt af hinanden, og det er synd. Der skal noget lethed og nogle gode grin ind i hverdagen, det giver energi og løfter jeres forhold. Er du single, der muligheder for flirt. Gå ikke på kompromis, når det kommer til en partner, selvom det kan være svært. Du kan tillade dig at være kritisk, inden du siger ja til noget.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løve og Stenbuk

 

VANDBÆREREN

Tænk over, om du måske har tendens til at holde dig tilbage. Du kan være mindre optimistisk i denne tid, og nærmest alt for realistisk. Mulighederne er mange, hvis du bare er åben for dem, og ser lidt lysere på det hele. Du kan skabe de forandringer, du ønsker, så tag en chance eller to.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en god kærlighedsmåned. Du og din partner kan få en fantastisk tid, hvis I bare taler sammen, og begge gør en indsats. Det er nødvendigt at være fleksible, og så må I begge lytte. Er du ikke i et forhold, men ønsker at lave om på dette, så skal du egentlig bare tage en chance. Vær åben og udadvendt, og tag initiativ til romantik og kontakt. Du kan få tingene til at ske, hvis du vil.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Tyr

 

FISKEN

Stå ikke alene med dine udfordringer, men søg hjælp og støtte. Du kan udvide dit netværk, og andre vil gå langt for at give gode råd og vejlede. Der bliver også mulighed for et godt grin og ny inspiration. En pludselig og spændende mulighed for at rejse kan dukke op, når du mindst venter det.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er harmoni og kærlighed i dit parforhold. Du og din partner har let ved at blive enige, og I taler godt om tingene. Få denne til at deltage i de kedelige rutineopgaver, så I får mere tid sammen, og du ikke bliver irritabel. Er du single, kan du møde en partner, der er faktisk en af de letteste måneder på hele året. Derfor skal du heller ikke side hjemme og hygge dig, men komme ud og jage lidt.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Tyr og Vædder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være