Jalousi, hævn og brændende begær: Her er de 5 vildeste øjeblikke fra Fifty Shades of Grey

info

Fri – Fifty Shades of Grey fortalt af Christian af E L James udkom 17. August 2021. Bestil bogen lige her. Og få fingrene i hele serien her med 25% rabat. Lydbogen udkommer 3. september.

Annonce for Gyldendal

Fifty Shades of Grey er især kendt for sine hovedpersoners vilde, erotiske eventyr, men udenfor legerummet er der også nok drama, action og plottwists til at give læseren hjertebanken. Her er de 5 vildeste øjeblikke fra Fifty Shades of Grey! Sidste altafslørende bind i serien er netop udkommet!!

 

 5. Da Christian tager Ana på en date … i en helikopter

Okay, så sammenlignet med meget andet i Fifty Shades-universet virker det her måske ikke så vildt, men på dette tidspunkt har Ana og Christian kun mødt hinanden få gange. Deres første date var en kop kaffe, så da han tager hende på en helikoptertur på deres anden date, taber både Ana og læseren mælet. Det her var bare en forsmag på, hvad vi kunne forvente os af Christian …

 

 4.Da Jack Hyde kidnapper Mia Grey

Kan man andet end at elske Christians søde lillesøster Mia? Nej. Så da Jack Hyde kidnapper hende, forstår man fuldstændigt, hvor desperat Ana er efter at redde hende! Heldigvis lykkedes det i sidste øjeblik, men puha, man bliver lige bange et kort sekund.

 

3. Da Leila Williams stalker Ana

Leila Williams, en af Christians tidligere submissive partnere, er blevet besat af Ana og Christian og begynder at stalke Ana. Det er i sig selv jo skræmmende nok, men situationen når sit dramatiske klimaks, da Leila Williams bryder ind og truer Ana med en pistol!

 

2. Da Christians helikopter styrter ned

Helikopteren Charlie Tango er næsten Fifty Shades’ tredje hovedperson så meget drama, som den er involveret i. Men en af bøgernes absolut vildeste og mest nervepirrende begivenheder er, da Christian skal flyve tilbage i Seattle og forsvinder. Det viser sig senere, at det var den altid ondskabsfulde Jack Hyde, der stod bag sabotagen. Og heldigvis overlevede Christian jo!

 

1. Elena Lincoln

Elena Lincolns rene eksistens er Fifty Shades’ vildeste begivenhed. Der er ikke et kapitel med den manipulerende, kontrollerende og evigt listige Domme, der ikke byder på drama og intensitet. Sammen med Christian eksemplificerer hun, hvor interessante ambivalente karakterer kan være. Og er der noget mere tilfredsstillende i hele Fifty Shades, end da Grace, Christians mor, giver hende en rigtig god lussing?

Fri – Fifty Shades of Grey fortalt af Christian af E L James udkom 17. August 2021. Bestil bogen lige her. Og få fingrene i hele serien her med 25% rabat. Lydbogen udkommer 3. september.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være