– Revet citronskal fra 1 citron
– 1-2 pakker Friske hindbær
– Mynte/ spiselige blomster
Plejer du kun at spise kransekage nytårsaften? Det er der ingen grund til, for den lækre kage, der er utroligt nem at lave, kan snildt gå hele året. Denne version med hvid chokolade og friske hindbær gør kransekagen helt perfekt her til sensommeren.
Sådan gør du:
Kom kransekagemassen i en skål, og tilsæt revet citronskal. Rør så citronskallen er rørt ordentligt ud i hele massen.
Kom herefter kransekagemassen i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt seks runde vaniljekranseformede kager ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kransekagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min.
Imens skylles hindbær og fyldes med hvid chokolade, der er smeltet.
Når kransekagerne er færdige og er kølet af, sættes hindbærrene på med med den resterende hvide chokolade.
Pynt yderligere med blomster og blade fra mynteplanten.
Velbekomme!