Nemme kransekager med hindbær og hvid chokolade

Ingredienser
Det skal du bruge:
-1 pakke  Kransekagemasse fra Odense Marcipan
– Revet citronskal fra 1 citron
– 150 g. Hvid overtrækschokolade
– 1-2 pakker Friske hindbær
– Mynte/ spiselige blomster

Plejer du kun at spise kransekage nytårsaften? Det er der ingen grund til, for den lækre kage, der er utroligt nem at lave, kan snildt gå hele året. Denne version med hvid chokolade og friske hindbær gør kransekagen helt perfekt her til sensommeren.

Sådan gør du:
Kom kransekagemassen i en skål, og tilsæt revet citronskal. Rør så citronskallen er rørt ordentligt ud i hele massen.

Kom herefter kransekagemassen i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt seks runde vaniljekranseformede kager ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag kransekagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min.

Imens skylles hindbær og fyldes med hvid chokolade, der er smeltet.

Når kransekagerne er færdige og er kølet af, sættes hindbærrene på med med den resterende hvide chokolade.

Pynt yderligere med blomster og blade fra mynteplanten.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet