[single_post_category_name]

Sådan bruger du de fire forskellige Jörd havredrikke

Annonce for JÖRÐ

Havredrikken vinder indpas på diverse supermarkedshylder, kaffebarer og i private hjem. Og no wonder. Havredrikken fra JÖRÐ, som er et plantebaseret alternativ eller supplement til mælk, er nemlig særdeles velsmagende. Vi er derfor hoppet med på bølgen og foretrækker lige så ofte JÖRÐ havredrik som mælk. Men hvorfor findes der hele fire forskellige varianter og hvad har de forskellige smage af betydning for anvendelse?

Udover den traditionelle JÖRРhavredrik findes der yderligere tre varianter med hver deres smag. Der er en havredrik med byg, en med hamp og en med vanilje, og det giver en ekstra palette af anvendelsesmuligheder, når de forskellige smages udnyttes til deres fulde.

JÖRÐ havredrik med vanilje er den sødeste af de fire varianter med sit tilsatte vanilje til den søde havre, og derfor er den perfekt i at bruge i det søde køkken. Prøv den eksempelvis i din iskaffe, hvor du får en naturlig sødme, så du ikke behøver tilsætte kondenseret mælk, sukker eller sirup for at få en skøn smag. Havredrikken med vanilje er også perfekt at prøve i stedet for fløden eller mælken på dine danske jordbær, hvor det ekstra pift af vanilje virkelig gør underværker.

JÖRÐ havredrik med hamp er trods sit navn ikke euforiserende, so don’t you worry. Det eneste du kommer til at hallucinere omkring efter indtagelsen, er at få mere JÖRÐ havredrik med hamp. Smagen er lidt mere nøddeagtig end de andre varianter, og derfor elsker vi den især over müeslien om morgenen eller i bollerne, hvor den nøddeagtige smag giver en unik smagsoplevelse.

JÖRÐ havredrik med byg er sødere end JÖRÐ havredrik og JÖRÐ havredrik med hamp, og det gør den til det oplagte valg i din smoothie, hvor den giver sødme sammen med frugten. Byg bliver meget lidt anvendt som fødevare, men det er en skam, for den er en vigtig kilde til fosfor, kalium, kalcium og fibre. Derfor synes vi, det er ret lækkert, at JÖRÐ har taget den gamle kornsort med.

Den sidste JÖRÐ havredrik er uden ekstra tilsættelse af smag. Den er bare plain og simpel havredrik. JÖRÐ havredrik har en særdeles særegen smag med sin sødme fra havren, der trækkes frem under fremstillelsen, hvor havre, vand, olie og salt blandes til den læskende drik. Vi elsker at bruge  den almindelige havredrik i vores havregrød, hvor smagen af havre virkelig komplimenteres.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide