Sådan lægger du den perfekte contour

Reklame for Nicehair

Har du også tit sukket over alle andres markerede kindbind, mens dine er stort set usynlige? Med contouring kan du også få dine kindbind til at stå frem på smukkeste vis (og hvis vi ikke gætter helt forkert, er det sikkert også hemmeligheden bag mange af de kindbind, du har sendt et misundeligt blik). Vi guider dig her til at mestre contouring, så du ikke kommer til at ligne en trefarvet is i ansigtet af de forskellige farver, men i stedet ender med et helt naturligt resultatet.

Du skal bruge:

1) en foundation

2) en mørk pudder/concealer (skal være mørkere end din egen hud)

3) en lys pudder/concealer (skal være lysere end din egen hud)

4) en makeuppensel beregnet til contouring

5) Psst. du kan også få produkter, hvor begge farver er samlet i ét produkt som denne stick fra Nyx

 

Sådan gør du:

Needless to say skal din hud selvfølgelig være afrenset og fugtet, inden du går igang. Det får nemlig din makeup til at sidde flottere.

Herefter lægger du din foundation, så din hud ensartes og ujævnheder skjules. Så er huden blevet til det perfekte kanvas for din contouring.

Nu er det tid til at lægge de mørke og de lyse striber. Husk på at lys fremhæver, mens mørk skjuler.

Du skal starte med at lægge skygge med den mørke pudder eller concealer langs kanten af din pande, under kæben og i tindingerne. Herefter skal farven blendes godt ud med din makeuppensel, så overgangen ikke ses, men fremstår som en helt naturlig skygge i dit ansigt.

Den mørke farve skal også lægges lige under dine kindben, hvilket får dem til at stå tydligere frem. Hvis du er i tvivl om, hvor den mørke farve skal lægges, kan du suge kinderne ind og i det hulrum der skabes, skal farven lægges. Herefter skal farven igen tones godt ud, så den ikke ses tydeligt. Det gør du ved at bevæge penslen opad og væk fra ansigtet. På den måde ender din contour ikke med at sidde for langt nede på kinderne og ligne snavs i stedet for en flot skygge.

Du kan også lægge den mørke farve på hver side af næseryggen, hvilket vil få din næse til at se smallere ud. Især hvis du husker at få selve næseryggen fremhævet med den lyse farve, som også skal lægges på hagespidsen, på selve kindbenene, i t-zonen og på øjenbrynsbenet.

Igen skal den lyse farve blendes godt ud i huden, så du får et naturligt udtryk og et voila! Du har lagt den perfekte contouring, så dit ansigt fremstår slankere og dine kindben mere markeret. Herefter er du klar til at lægge resten af din makeup.

Selvom det kan lyde frygteligt besværligt, så tager contouring i virkeligheden kun få ekstra minutter i din makeuprutine. Vi er sikre på, at du vil være glad for de ekstra minutter givet ud, når du kan spadsere ud af døren med et ansigt, der flot fremhæver dine bedste træk.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og