5 gode apps til bekæmpelse af madspild

Vidste du, at der findes en lang række apps, der kan gøre det endnu nemmere for dig at bekæmpe madspild? Her kan du læse om fem af dem.

 

Too Good To Go

I Too Good To Go’s madspildsapp kan du købe en lykkepose med overskudsvarer til en reduceret pris. Prøv for eksempel en lykkepose med sushi fra Letz Sushi, en lykkepose med brød og bagværk fra Lagkagehuset eller en frugt og grønt-pose fra Netto. Listen er lang, og med over 2.600 forhandlere landet over, er der ingen undskyldning for ikke at gøre et godt og bæredygtigt kup.

 

For Resten

Kan blomkålen stadig spises? Og hvad kan man egentlig bruge et halvt blomkål til? Få alle svarene i madspildsappen “For resten”, der er udviklet af Forbrugerrådet Tænk, og som indeholder hundredvis af opskrifter og tips, der gør det nemt for dig at få brugt dine råvarer og rester. I appen finder du også en række gode råd til opbevaring af råvarer, så de holder sig længst muligt.

 

Netto+

Du kender nok allerede de gule mærker, der indikerer at en vare er nedsat, fordi den nærmer sig udløbsdatoen. Men vidste du, at du også kan gå på jagt efter de gule mærker i Netto+ appen? En funktion kaldet “lokalt nedsatte varer” giver dig overblik over alle nedsatte varer i din lokale Netto, så du allerede hjemmefra kan spotte dagens gode tilbud og hjælpe med at minimere madspild.

 

Holdbarhed

Ligesom “For Resten” kan “Holdbarhed” hjælpe dig med at tjekke om dine madvarer er blevet for gamle. På den måde kan du undgå at få smidt mad ud, der potentielt kunne være blevet spist.

 

Plant Jammer

Tøm køleskabet og bekæmp madspild med appen Plant Jammer, der bugner med vegetariske og sunde opskrifter baseret på netop det, du har tilbage i grøntsagsskuffen.

 

 

 

Kilde: Too Good To Go

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være