5 grunde til at tilføre sheasmør til din skønhedsrutine

Sheasmør har været brugt som en kosmetisk ingrediens i århundreder. Dens høje koncentration af vitaminer og fedtsyrer kombineret med dens lækre konsistens gør det til et godt produkt, der både beroliger og plejer din hud. Vi har derfor samlet 5 grunde til, hvorfor du skal tilføre sheasmør til din hudplejerutine.

1. Det er sikkert for alle hudtyper at bruge sheasmør.

Sheasmor er et trænøddeprodukt, men har i modsætning til de fleste trænøddeprodukter et meget lavt indhold af de proteiner, der kan udløse allergi. Sheasmør indeholder ikke kemiske irriterende stoffer, der vides at udtørre huden, og det tilstopper ikke porer – derfor passer det til næsten enhver hudtype.

 

2. Det er fugtgivende

Sheasmør bruges typisk for sine fugtgivende virkninger, da det har et højt indhold af fedtsyrer og det absorberes hurtigt i din hud. Sheasmør genopretter lipider og skaber hurtigt fugt, hvilket genopretter barrieren mellem din hud og det ydre miljø, holder fugt inde og reducerer risikoen for tørhed.

 

3. Det er antiinflammatorisk

Sheasmør har vist sig at have antiinflammatoriske egenskaber. Dette kan hjælpe med at minimere irritation forårsaget af miljøfaktorer såsom tørt vejr, samt inflammatoriske hudsygdomme såsom eksem.

 

4. Det er antioxidant

Sheasmør har betydelige niveauer af vitamin A og E, som er antioxidanter. Antioxidanter er vigtige anti-aging midler, da de beskytter dine hudceller mod frie radikaler, der kan føre til for tidlig ældning og kedelig hud.

 

5. Det hjælper med at øge kollagenproduktionen

Sheasmør indeholder triterpener. Disse naturligt forekommende kemiske forbindelser menes at deaktivere ødelæggelse af kollagenfibre, og dermed kan sheasmør være med til at minimere forekomsten af ​​fine linjer og resultere i en fyldigere hud.

 

 

 

Kilde: healthline.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være