Britney Spears er blevet forlovet med sin longtime boyfriend

Britney Spears er forlovet! Sangerinden delte en sød Instagram-video, hvor hun flashede den store diamantring og kyssede en smilende Sam Asghari på kinden og svarede “ja!”, da han spurgte, om hun kunne lide den.

And who wouldn’t med sådan en fin ring? Ringen er super personlig, for den har nemlig indgraveret ordet “løvinde”, som er Sam Asgharis kælenavn for Britney.

Men hov – var der ikke noget om, at værgeskabet, som Britney er underlagt, gør, at Britney ikke kan få lov til at gifte sig uden at få lov af sin værge, tænker du måske. Men lige i øjeblikket går alt i Britneys vej, for det er kun få dage siden, at hendes far anmodede om at afslutte værgeskabet, der har kontrolleret sangerens liv og penge i 13 år!

To virkelig glædelige nyheder på denne mandag!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være