Diverse

Britney Spears er blevet forlovet med sin longtime boyfriend

Foto: Shutterstock

Britney Spears er forlovet! Sangerinden delte en sød Instagram-video, hvor hun flashede den store diamantring og kyssede en smilende Sam Asghari på kinden og svarede “ja!”, da han spurgte, om hun kunne lide den.

And who wouldn’t med sådan en fin ring? Ringen er super personlig, for den har nemlig indgraveret ordet “løvinde”, som er Sam Asgharis kælenavn for Britney.

Men hov – var der ikke noget om, at værgeskabet, som Britney er underlagt, gør, at Britney ikke kan få lov til at gifte sig uden at få lov af sin værge, tænker du måske. Men lige i øjeblikket går alt i Britneys vej, for det er kun få dage siden, at hendes far anmodede om at afslutte værgeskabet, der har kontrolleret sangerens liv og penge i 13 år!

To virkelig glædelige nyheder på denne mandag!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *