De bedste produkter hvis du oplever hårtab og tyndere hår

Reklame for Nicehair

Når vi hører ordet hårtab, så tænker vi oftest på skaldede mænd. Men det er faktisk ikke kun mænd, hvor håret af den ene eller anden grund forsvinder. Det er mindst lige så normalt for kvinder at tabe håret eller have hår, der bliver tyndere og tyndere med tiden. Men hvad stiller man op med det hår, man har tilbage på hovedet? Hvordan plejer man det bedst? Hvordan kan man style det uden at ødelægge det yderligere? Det har vi svarene på med disse produkter, der er designet til både hårtab og til at få dit tilbageværende hår til at se tykt og lækkert ud.


Nioxin 3D Intensive Hair Booster

Hvis du lider af hårtab, så bliver du rigtig gode venner med Nioxin, der især har specialiseret sig i hårtab og tyndt hår. Især Nioxin 3D Intensive Hair Booster vil blive din nye BFF, da det dybdegående leave-on produkt giver dit hår ekstra beskyttelse imod hårtab og beskadigelse af skællaget. Den professionelle booster er beriget med et KeraPro complex, der er en behandling der er udviklet specifikt til fremskyndet hårudtynding. Samtidig giver boosteren optimal beskyttelse af dit hår og de bedste forudsætninger for, at dit hår holder sig tæt og tykt.

 

Sebastian No Breaker Hybrid Bonding And Styling Leave-In Spray

 

Denne leave-in spray fra Sebastian kaldet No Breaker Hybrid Bonding And Styling Leave-In Spray er helt perfekt at bruge, inden du begynder med varmeredskaber i dit hår som glattejern og føntørrer, der slider på håret med den høje varme. Denne stylingsspray er nemlig med til at styrke hårfiberen, samtidig med at den garanterer op til 99% færre knækkende hårstrå, hvorfor den er perfekt til dig med hår, der let knækker. Sprayen trænger nemlig dybt ind i hårsækken og reparerer selv de mest alvorlige brud, og som en ekstra bonus så giver den samtidig volumen, så dit hår også ser ud af mere efter endt styling.

 

Nioxin 3D Intensive Diaboost

Hvis du lider af udtynding af dit hår, så savner du garanteret mest af alt, at dit hår ser tykt og fyldigt ud. Det kan det komme til igen med Nioxin 3D Intensive Diaboost. Det er nemlig en intens hovedbundsbooster, der har til formål at få håret til at se væsentligt tykkere og mere fyldigt ud. Denne booster er både designet og testet til at kunne øge tykkelsen på hvert enkelt hårstrå, og er med en HTX teknologi, der tilfører både hår og hovedbund den rette mængde pleje. Nogle af de ingredienser denne er beriget med, består blandt andet af koffein, panthenol og niacinamide, der straks efterlader dig med et synligt tykkere hår, og du vil allerede efter første anvendelse kunne se en forskel. En sikker vinder mod tyndt og fladt hår.

 

ghd Air Classic Hair Dryer + ghd Paddle Brush

Når du har puttet dine hårprodukter i dit hår, er du klar til at føntørre det. Og det er nu, at du begynder at slide på det skrøbelige hår, der har let ved at knække. Derfor skal du investere i en ghd Air Classic Hair Dryer, der er en af de bedste på markedet med kort tørretid, så du undgår at bruge høj varme i længere tid på håret. Til at få tørret større sektioner af håret på en gang bruger du ghd Paddle Brush, der skåner hovedbunden og dermed de sarte hårstrå.

 

ghd Platinum+ Styler 

ghd Platinum+ Styler er verdens første SMART Straightener, der forudser dit hårs behov, tykkelse og tekstur. Den indeholder den aller nyeste og mest avancerede teknologi, som kan beregne håret tykkelse og tekstur, imens du glatter det, så det er ekstremt skånsom styling af håret. Blandt andet kan sensorerne i glattejernet opretholder en ”safer-for-hair heat” fra rod til spids igennem hele stylingen, hvilket beskytter håret mod varmeskader og unødvendigt mange knækkede hår. Dermed kan du med god samvittighed bruge en styler i dit hår, uden at du ødelægger det yderligere!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og