De ultimative must haves til håret på weekendturen

Reklame for Nicehair

Hvem elsker ikke en get away henover weekenden? Det gør vi på redaktionen i hvert fald. Hvad vi ikke elsker så meget, er til gengæld at skulle pakke tasken – for den skal helst ikke være for tung. Og her er vores produkter og stylere til håret oftest problemet, for de fylder viiiirkelig meget! Men no more – med denne liste af must haves så har vi alt ved hånden, som vi har brug for – uden at vi har problemer med at lukke vores taske.


GHD Unplugged Styler

Vi sværger til GHDs stylere, men de er ikke altid så nemme at få plads til i tasken – og så kan det med ledninger godt være ret svært at få til at du, hvis turen går til udlandet med anderledes elstik. Men alt det har GHD tænkt over med deres Unplugged Styler, der er et ledningsfrit glattejern! Do we need to say more omkring hvor freaking smart det er?! Med GHD Unplugged Styler er du garanteret samme ydeevne, som et GHD glattejern i normal størrelse – og den er så lille, at den endda kan passe ned i håndtasken, så du let kan friske din frisure op på farten.

 

weDo Professional Spread Happiness

weDo Professional Spread Happiness er en lækker duftmist, som både kan bruges til hår og krop – og det kan altså være meget lækkert efter en lang dag på farten med oplevelser, lige at kunne friske både hår og krop op med en velduftende mist, inden du skal videre ud at spise, så du føler dig lækker og velduftende. Duften forkæler dine sanser og leder tankerne hen på dugfriske blomsterblade, der flyder let på det kølige vand.

 

Sebastian Dark Oil

Vi skal jo ikke gå ned på vores hårpleje, bare fordi vi er ude at rejse, vel? Derfor elsker, elsker, elsker vi at Sebastian har tænkt på at lave den lækre, plejende hårolie Dark Oil i en rejsestørrelse, så vi ikke vender hjem fra vores weekendtur med knastørt hår. Olien trænger ind i håret på ingen tid, og efterlader det udglattet uden at fedte. Resultatet er et silkeblødt og glansfuldt hår takket være sit unikke indhold af sandeltræ ekstrat og arganolie.

 

Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser

Hvem kan leve uden tørshampoo?! Not us! Og på en weekendtur er det en essentiel. Så I kan altid finde Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser i vores toilettaske, cause it just does its job! Håret bliver frisket op, så du med lethed kan springe en hårvask over – og uden at tynge det. Faktisk gør tørshampooen lige det modsatte, da den tilfører en let struktur og efterlader håret volumiøst, så det straks ser kraftigere ud, og er lige til at style.

 

Nioxin 3D Intensive Diaboost

Vi fortsætter med endnu en Nioxin favorit. Nemlig Nioxin 3D Intensive Diaboost der er en intens hovedbundsbooster, som har til formål at få håret til at se væsentligt tykkere og mere fyldigt ud. Nogle af de ingredienser denne er beriget med, består blandt andet af koffein, panthenol og niacinamide, der straks efterlader dig med et synligt tykkere hår, og du vil allerede efter første anvendelse kunne se en forskel. En sikker vinder mod tyndt og fladt hår.

 

GHD Flight Travel Hair Dryer

Sig farvel til den uduelige hotelhårtørrer, for nu kan du let medbringe din egen med GHD Flight Travel Hair Dryer. Hårtørreren har et let og kompakt design med en justerbar og universal strømspænding på 120-240V, hvilket basically betyder, at du kan sætte den til hvor end du befinder dig i verden. Desuden har føntørreren et foldbart greb, så den er nemmere at pakke med i tasken. Hvis det ikke er den ultimative rejsemakker then we just don’t know!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og