[single_post_category_name]

Derfor er Disneys skurke faktisk dem, vi kan relatere til!

Hvis du var barn i 90’erne, så har du sikkert set alle Disney-klassikerne, hvor du sukket efter at blive til de smukke Disney-prinsesser og indædt hadet skurkene, som stod i deres vej til happily ever after. Men vi er voksne nu, og virkeligheden har sat ind. Og med den har vi indset, at det ikke var prinsesserne, vi skulle sukke efter – næ, det er SKURKENE i filmene, som vi virkelig kan relatere til. Hvis du endnu er i denial, så læs med her og så er vi sikre på, at du også vil forstå, hvorfor skurkene gjorde, som de gjorde.

1. Malavia (Maleficient) fra Tornerose

Hvad du så som barn: Forbandede en nyfødt baby i sin første scene og ville have Aurora død.

Hvad du ser som voksen: Grundlæggende blev Malavia sur og forbandede Aurora, fordi hun ikke fik en festinvitation til  dåben. Helt ærligt – alle andre i kongeriget fik en invitation til årets hotteste kongelige begivenhed, så vi forstår godt, at hun havde en seriøs case of FOMO og besluttede at crashe festen. Selvfølgelig er forbandelse af en baby måske ikke det bedste træk, men vi ser dig, Mal. Vi ser dig!

 

2. Yzma fra Kejserens Nye Flip

Hvad du så som barn: Kuzcos onde assistent, der forsøgte at myrde ham, men i stedet ved et uheld gjorde ham til en lama.

Hvad du ser som voksen: Her er sagen: Yzma ville ikke slippe af med Kuzco, fordi hun ville styre hans rige. Hun ville have ham væk, fordi han var en lort chef, der var ondt mod alle sine medarbejdere. Hun er hver eneste af os, der nogensinde har haft at gøre med en inkompetent chef, der har gjort os vanvittige. En anden ting der faktisk gør Yzma meget likeable, er, at der sad mad fast i tænderne i et af de mest upassende øjeblikke – og haven’t we all been there?!

 

3. Meredith Blake fra Forældrefælden

Hvad du så som barn: En gold digger der forsøgte at forhindre Lindsay Lohans forældre i at blive genforene.

Hvad du ser som voksen: Meredith Blake er et feministisk ikon og helt ærligt, vi ville sørme gerne være hende! Helt ærligt hun var ikke ude efter Dennis Quaid for the money, som de prøver at fremstille i filmen – helt ærligt hun var 26 år og havde en succesfuld PR-karriere! Hun behøvede ikke nogen mand og hans bankkonto. I stedet havde hun scoret sig en DILF, hvorefter hendes livsplaner blev forpurret, fordi to børn ville se deres forældre sammen igen (lad os ikke komme i gang med, hvor meget forkert der er i, at to forældre – fordi de ikke kan enes – deler deres børn op, så børnene vokser op uden enten en mor/far. WTF?!). For at citere Meredith: “Being young and beautiful is not a crime, you know” – vi er med dig, Meredith!

 

4. Hades fra Hercules

Hvad du så som barn: Den græske gud, der hersker over underverdenen, vil ødelægge Hercules og Zeus, så han kan herske over Mount Olympus.

Hvad du ser som voksen: Hades er dybest set en ekstrem version af dig, der har set alle omkring dig annoncere forlovelser, graviditeter og nye karrieretitler, mens du har følt dig stuck. Mens alle andre guder og gudinder hænger ud for at fejre Hercules’ fødsel, må Hades blive i underverdenen for at køre tingene, selvom han haaaaader sit job, som han basically er blevet påduttet af sin bror. Not cool.

 

 

5. Ursula fra Den Lille Havfrue

Hvad du så som barn: Ond havheks der ville stjæle Ariels stemme, så hun kunne overtage Tritons undersøiske kongerige.

Hvad du ser som voksen: Ursula er dybest set bare en lille virksomhedsejer, der forsøger at sikre sin fremtid. Og ja så bruger hun dirty tricks, men vi prøver jo alle sammen blot at leve og gøre det bedste for os selv.

 

6. Mor Gothel fra To På Flugt

Hvad du så som barn: En ond stedmoderfigur der holdt Rapunzel låst inde i et tårn til sine egne forfærdelige formål.

Hvad du ser som voksen: Vi kan ikke forsvare hele kidnapningen og fængslingen. MEN når du ser på det, vil mor Gothel bare bevare sit ungdommelige udseende. Som personer der selv har et temmeligt kompliceret hudplejerutine med flere cremer, serummer, masker, solcremer og renseprodukter, som vi slavisk bruger, så forstår vi ærligt godt, hvor mor Gothel kommer fra!

 

7. Stedmoderen fra Snehvide

Hvad du så som barn: En utrolig jaloux monark, der ville have Snehvide ud af billedet.

Hvad du ser som voksen: Den onde dronning er ond, misforstå os ikke – hun ville trods alt have Snehvide’s hjerte leveret til hende i en smuk Tupperwarebox. Men hun er hver voksen kvinde nogensinde, der har forsøgt at tænke på deres egen virksomhed, kun for at blive forpurret af #Youths. Alt hun ville gøre, var at styre sit rige i fred. I stedet havde hun Snehvide, som lige om lidt ville snuppe hendes kongerige. Vi bliver alle lidt jaloux nogle gange, så hvem er vi til at dømme hende for at føle sig lidt smålig!

 

8. Cruella de Vil fra 101 Dalmantinere 

Hvad du så som barn: En hvalpemorder! Need we to say more?

Hvad ser du som voksen: Hvem af os har ikke gået ekstreme længder for det perfekte outfit? Vi ville aldrig gå heeelt så langt som Cruella, men i bund og grund var Cruella bare endnu en #OOTD tosset kvinde.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide