Det skal være nemt at have menstruation

Bind, tampon, menstruationskop – mulighederne er mange, når du har menstruation, og nu er der – i vores øjne – endnu en mulighed, der virkelig giver de andre kamp til stregen. For undertøjsmærket Chantelle har nemlig lanceret en helt ny, innovativ menstruationstrusse, der er i stand til at absorbere blod i op til 12 timer, hvilket svarer til fire tamponer.

Ej men hvor lækkert er det ikke, at vi bare kan iføre os pænt undertøj på de dage, hvor maven ofte er oppustet og vi måske ikke føler os som vores mest sexede jeg, og gå ud i verdenen?

Takket være en innovativ anti-lækage-teknologi skal der blot bruges én trusse om dagen og én om natten for at holde dig lækagefri. Udover at løsningen med menstruationstrusser sparer dig for en del penge, hvis du er på team tampon eller bind, så er det også en virkelig god løsning for miljøet, da trusserne jo kan bruges igen og igen. Efter brug skal menstruationstrussen bare skylles i koldt vand og kan vaskes på 30 grader sammen med andre trusser og et voila – så er de klar til næste måned igen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet