Game on: & Other Stories lancerer modespil

For at fejre efterårsmoden, og at vi endelig frit kan hænge ud med hinanden igen, lancerer & Other Stories The Style Game – et flot, transportabelt brætspil der omhandler & Other Stories’ Efterår/Vinter kollektioner. Her skal man samle et “fuldt look” fra et af & Other Stories tre atelier: Stockholm, Los Angeles eller Paris.

Hen af vejen vil spillerne støde på kort der indeholder quizzer, rejser, samtale startere, rigtige fordele til & Other Stories butikker og drama! Spillet inkluderer også spørgsmål om mode, kultur og inspirerende kvinder. Alt det vi eeeelsker.

The Style Game lanceres d. 30. september og er limited edition. Det vil være muligt at spille og købe det i alle & Other Stories butikker i Danmark.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og