[single_post_category_name]

Ganske Enkelt madlavning med Emma Martiny

Indeholder reklamelinks

Emma Martiny er aktuel med sin nyeste kogebog “Ganske Enkelt”, der –  som navnet antyder – er en samling af lækre opskrifter, der er ganske enkle at lave. Faktisk så nemme at flere af dem kan laves med en baby på hoften, ligesom Emma Martiny har gjort med sønnen, Otto, under opskriftsudviklingen. Vi har taget en snak med Emma Martiny om tankerne bag kogebogen, som du kan købe lige her.

 

– Hvad kan man forvente sig af din nye kogebog?

Ganske enkelt indeholder nem og velsmagende hverdagsmad. Alt fra de helt hurtige retter, du kan lave på et 30 minutter, og smarte one-pot-opskrifter til overdådige men overskuelig gæstemad og gryderetter som passer sig selv. Det er ganske enkle men samtidig både spændende, grønne og velsmagende retter, til dig som gerne vil servere god mad – også i hverdagen.

 

– Hvad er ideen bag – hvordan kom du på denne kogebog? 

Ganske enkelt er skrevet med en baby på hoften og et renoveringsprojekt hængende over hovedet. Jeg har altid elsket at lave mad og eksperimentere i et køkken, men pludselig havde jeg hverken tiden eller overskuddet, og det gik op for mig, hvorfor mange kogebøger kun bliver brugt i weekenden og til gæstemad. Samtidig mangler mange – jeg selv inklusiv – inspiration til nem og velsmagende aftensmad i hverdagen. Så hvorfor ikke skrive en kogebog, der indeholder netop det?

 

– Hvad er din inspiration – hvordan kommer du frem til dine opskrifter? 

Jeg finder stor inspiration i forskellige verdenskøkkener, og elsker at eksperimentere med nye krydderier og tilberedningsmetoder. Det er ofte her, idéerne udspringer af, og så forsøger jeg at genskabe mine egne versioner med sæsonens råvarer, og hvad vi har tilgængeligt i et dansk supermarked.

– Har du selv en yndlingsopskrift i bogen?

Det er så svært at vælge! En af dem må være “Malfatti” , der er en form for gnocchi med spinat, der formes med en ske i en håndflade og dumpes direkte ned og tilberedes i tomatsauce. Retten smager og syner af noget, der har taget timer at tilberede, men heldigvis tager det kun en halv.

 

– Hvad har været det sjoveste i forbindelse med at lave den nye kogebog? 

Jeg elsker at opskriftsteste og at tage billeder, men intet stikker tidspunktet, man får den fysiske bog i hånden!

 

– Hvad har været det mest udfordrende ved at lave kogebogen? 

Jeg har testet hver opskrift mindst 3 gange, og det betyder, at jeg nogle dage har lavet rigtig, rigtig meget mad.

 

– Hvem henvender kogebogen sig til? 

Kogebogen er skrevet til dig, som gerne vil prioritere at spise god, spændende og nærende mad, uden at det bliver en sur og tidskrævende pligt.

 

– Hvad kan din kogebog som man ikke finder andre steder?

Ganske enkelt indeholder opskrifter, der er til at gå til, men som samtidig er spændende og velsmagende. Det er opskrifter, du kan lave en tirsdag, men som smager af og ligner et sandt gæsteværdigt måltid.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide