Månedens getaway: Gastronomisk (og erotisk) getaway

Reklame // inviteret

Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor og kone. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet som så mange andre, og oplever også at tid kan være en mangelvare i børnefamilien. Derfor har Amanda og hendes mand Mads Marcus, besluttet at tage på en getaway ét døgn hver måned, rundt om i Danmark. Og her på chrichri.dk kan du følge med til inspiration til getaways og til parforholdet.

Efter en skøn sommer i familiens tegn, var en getaway virkelig tiltrængt. For – lets be honest – familie er mange dejlige ting, og det har virkelig været dejligt at være sammen alle fire hele sommeren – men sexet er det ikke.

Vi har været meget sammen – sovet på samme hotelværelser og børnene er kommet sent i seng hver aften, så der har været masser af skøn familietid, men meget lidt kæreste-tid og privatliv. Ikke at vi ikke føler os sexede, lækre etc, men familielivet er ikke – og skal ikke være – en sexet ramme. Det er en kærlig, tryg, omsorgsfuld, favnende, rummelig og opdragende ramme. Og jeg elsker at være sammen om børnene og at se Mads som far. Men når ungerne endelig falder om kuld sent, og vi sover på samme hotelværelse eller i samme lille sommerhus, er det ikke abe-sex eller hed erotik, der driver ned af væggene (det er det altså heller ikke på en tirsdag hjemme i soveværelset – just for the record).

Erotik

Men det skal jeg love for, at det var i weekenden. Vi var på vores hidtil mest erotiske getaway. Og med det udsagn, vil jeg gerne uddybe, hvad mener når jeg skriver erotisk.

Erotik kommer af ordet Eros, og betyder længsel. Og denne længsel skabes bl.a. med sanselig stimulering i en lang spændingskurve. Sanselighed, nydelse og masser af det… Og det var præcis hvad weekendens getaway bød på.

Vi var inviteret på “Gastronomisk Getaway” hos Langhoff & Juul i Ebeltoft.

Vi ankom lørdag kl 14 i høj solskin, og blev mødt med de smukke og meget æstetiske lokaler, i form af deres Boutique Hotel og Restaurant. Simpelt, Nordisk, lyst og lækkert. Da vi kom op på værelset, stod der bobler klar i en isspand, og solen skinnede i det virkelig smukke hotelværelse. Masser af plads, ca 6 meter til loftet, havudsigt og med det lækreste badeværelse. Simpelt. Lækkert og æstetisk. Og det gør virkelig noget for mig.

Erotik er sansning, og en vigtig sans for mig er synssansen. At der er smukt, roligt og lyst. Og det er der hos Langhoff & Juul. (Og bobler skader aldrig…)

Hotellet ligger i Ebeltoft med udsigt til Mols bjerge og Helgenæs – efter min mening, et af de smukkeste steder i DK. Der er rig mulighed for smukke vandreture, naturoplevelser og solnedgange. Og Ebeltoft er virkelig hyggelig. Beliggenheden er helt i top og ligger igen op til sanselighed, nydelse, ro og romantik.

Om eftermiddagen serverede køkkenet kaffe og lækker kage på terrassen i vandkanten, og vi nåede både privat tid på værelset og et havbad i solen, inden middagen.

 

Det er vildt hvad tid, sanselighed og nydelse gør for mig, min krop og min lyst. At hoppe i badekåben og gå direkte fra værelset, gennem den smukke lobby og ud på badebroen, var så fantastisk! Vandet ligger lige dér og kalder på at nulstille og vække kroppen. Mads og jeg på badebroen i solskin – berusede af havbadets adrenalin med et glas bobler i blodet og et andet i hånden. Allerede inden middagen havde vi nydt både kage, bobler, havbad og hinanden….

Det hedder ikke en gastronomisk getaway for ingenting. Vi fik serveret 5 retter mad, plus en snack og petit four, akkompagneret af vine til alle retter. Snak om sanselighed!!! Det var virkelig lækkert. Vi spiste og drak og nød i solnedgangen og maden smagte virkelig godt. Og maden var – igen – meget æstetisk og spændende. F.eks fik vi friturestegt stør-skind med sennepsmayo og kørvel.

Betjeningen var personlig og vedkommende med små historier og høj humor, men i passende mængde. Vi følte os virkelig forkælet. Og forkælelse er en sikker vej til mit hjerte!

Morgenen efter, startede vi dagen med et havbad og en lækker morgenmad inden vi, berusede af sanselighed og hinanden, kørte hjem til børnene.

Denne getaway var særligt vellykket, fordi der blev spillet på alle sanserne. Der var smukt og æstetisk, der duftede virkelig dejligt alle steder, maden smagte formidabelt, havet og sengetøjet føltes skønt mod huden og musikken i hotellets højtalere var behagelig og passende til stemningen.

I det hele taget er det at skabe et “erotisk rum” – en sanselig oplevelse – en opskrift på en perfekt date. Og det må man sige at dette var. Jeg vil gå så langt som at kalde det en “Gastronomisk og erotisk Getaway” – vil du have forkælelse, æstetik og sanselighed er Langhoff & Juul Boutique Hotel det helt rigtige valg.

Stjerner fra 1-5

Romantisk stemning; 5 stjerner

Mad; 5 stjerner

Komfort; 5 stjerner

Ro; 5 stjerner

Hygge; 5 stjerner

Kvalitet for pengene; 5 stjerner

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og