[single_post_category_name]

Priyanka Chopra: En rød læbestift bør enhver kvinde eje!

Priyanka Chopra er det nye ansigt for Max Factor – and lucky them, for Priyanka Chopra er virkelig en smuk kvinde. Vi har taget en snak med skuespilleren om, hvad skønhed er for hende og hvad hendes hemmelige skønhedstricks er. 


Hvis du kun har 5 minutter til at gøre dig klar, hvad fokuserer du så på? 

Jeg er vant til at gøre mig klar på 5 minutter, og det er altid min hud, som jeg fokuserer på som det vigtigste. Det er vigtigt for mig, at min hud ser frisk ud og derfor bruger jeg en creme til at give fugt, lidt concealer de vigtigste steder og lidt blush på mine kinder. Og så et dash af mascara – and I’m good to go.

 

Hvad er det bedste skønhedsråd, du nogensinde har fået?

Min mor har altid sagt til mig, at glade piger er de smukkeste piger, og det synes jeg virkelig, er sandt. Hvis du er glad og selvsikker, så får du en helt særlig glød.

 

Hvilke skønhedsprodukter skal enhver kvinde eje – og hvorfor? 

En rød læbestift! Det er powerful og du kan enten have et lille hint af rød på læberne eller have full on power på læberne.

 

Hvad er dit go to, når du føler dig træt?

Røde læber! Det gør så meget for, hvordan du bærer dig selv. Man kan kun se selvsikker og lækker ud med røde læber. Og så får mine vipper et buk med min vippebukker og mascara på og et voila.

 

Hvad gør du, når du vil se ekstra smuk ud? 

Så lægger jeg gerne en ansigtsmaske eller en quick steam i mit ansigt – det elsker jeg virkelig. Så er min hud virkelig smuk og klar til makeup.

 

Hvordan føler du dig uden makeup? 

Jeg føler mig fri. Jeg bruger makeup til at udtrykke mig med, og det kan også få mig til at føle mig selvsikker. Men uden makeup føler jeg mig stadig selvsikker og komfortabel. Man skal ikke bruge makeup for at få det bedre med dig selv. Den ægte skønhed kommer indefra, hvis man føler sig glad i sit liv.

 

Hvad er dine bedste makeup tricks? 

Jeg arbejder med de bedste mennesker i verden indenfor hår og makeup, så mine skønhedstips er fra dem. Ét af dem jeg bruger, er, at putte virkelig kold vand i ansigtet eller bruge en isterning, da det strammer huden op og får din glød frem. Et andet tip er, at når du skal tegne dine bryn op, så skal du løfte øjenbrynshårene og tegne, så man ikke kan se stregerne, du tegner.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide