Varm chokolade med et twist

Ingredienser

Det skal du bruge til 2 personer

  • 10 cl Baileys Red Velvet Cupcake
  • 5 dl mælk
  • 160 g hakket mørk chokolade
  • Fløde
  • Skumfiduser

Efterår er lig med varm kakao! Denne opskrift løfter den almindelige varme kakao til nye højder – husk dog at den kun er voksenvenlig 😉

Sådan gør du:

1. Fordel chokoladen jævnt i to kopper.

2. Varm mælken op i en gryde, og hæld den derefter over chokoladen i kopperne.

3. Lad kopperne stå et par minutter, inden du rører rundt, så den sidste chokolade smelter.

4. Tilsæt nu 5 cl Baileys Red Velvet Cupcake til hver kop, og rør godt rundt igen.

5. Til sidst topper du med fløde og skumfiduser

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og