Varm chokolade med et twist

Ingredienser

Det skal du bruge til 2 personer

  • 10 cl Baileys Red Velvet Cupcake
  • 5 dl mælk
  • 160 g hakket mørk chokolade
  • Fløde
  • Skumfiduser

Efterår er lig med varm kakao! Denne opskrift løfter den almindelige varme kakao til nye højder – husk dog at den kun er voksenvenlig 😉

Sådan gør du:

1. Fordel chokoladen jævnt i to kopper.

2. Varm mælken op i en gryde, og hæld den derefter over chokoladen i kopperne.

3. Lad kopperne stå et par minutter, inden du rører rundt, så den sidste chokolade smelter.

4. Tilsæt nu 5 cl Baileys Red Velvet Cupcake til hver kop, og rør godt rundt igen.

5. Til sidst topper du med fløde og skumfiduser

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet