Den perfekte rutine til krøllet og bølget hår

Annonce for Nicehair

Krøllet hår kræver sin pleje og specielle produkter. Brug af en forkert shampoo og du kan se frem til frizzy hair all day, mens de rette produkter får det bedste frem i dine krøller, så de bouncer på bedste vis med et glansfuldt udtryk. Vi giver dig her den perfekte rutine til dit krøllede eller bølgede hår.

 

Step 1: vask

Det er ikke lige meget hvilken slags shampoo og balsam, du bruger til at rense og pleje dit hår i badet. Du skal selvfølgelig vælge én, der er udviklet til krøllet hår, meeeeeen der er stadig forskel på produkterne.

Sebastian Twisted Shampoo og Sebastian Twisted Conditioner er baseret på alge ekstrakt. Alger er nemlig utroligt fleksible og har en særlig evne til at holde på fugt – præcis de ting man gerne vil give sine krøller. Dette er nemlig altafgørende faktorer for et flot, krøllet hår. To gange om ugen skal håret have ekstra pleje med Sebastian Twisted Mask, som virkelig nedbryder kruset, kedeligt og tørt hår.

 

En anden serie du også med ro i sindet kan tilføje til badet er Wellas Nutricurls serie. Wella Nutricurls Micellar Shampoo og Wella Nutricurls Detangling Conditioner er med til at pleje og blødgøre dine krøller og giver kontrol over kruset hår takket være jojoba olie og hvedeklid ekstrakt, som bringer det bedste frem i dine krøller. To gange om ugen plejes håret med Wella Nutricurls Deep Treatment, som er med til at definere dine krøller og samtidig beskytter håret mod luftfugtighed, som vi alle ved, er krøllet hårs fjende numero uno.

 

Step 2: Produkter

Frizz er svært at undgå med krøller, men Sebastian Taming elixir crème serum er en udglattende serum med et specielt anti-frizz system, så du netop undgår de små, irriterende fimrehår.

Sebastian Twisted Styling Foam hjælper også mod frizz, men moussen er også med til at øge hårets elasticitet, hvorved du opnår et naturligt look med stadig spændstige krøller. Ved hjælp af alge ekstrakten i moussen dannes en elastisk belægning omkring hvert enkelt hårstrå for at forbedre krøllens bounce mens fugt og definition forsegles.

Det sidste produkt der skal tilføres det stadig fugtige hår, er Sebastian Twisted Styling Cream. Stylingcremen bekæmper tørt og kruset hår, som ofte er a thing med krøllet hår. Stylingscremen indkapsler fugtighed og øger elasticiteten i krøllerne uden at tynge.

 

Step 3: Tør håret

Krøllet hår har ikke aaaalt for godt af at blive redt, fordi det har en tendens til at blive lidt… uregerligt. Krøllet hår kan dog reddes med ghd Brush Detangling Comb, som er perfekt til at udfiltre vådt, krøllet hår med sine brede takker. Det store mellemrum mellem “tænderne” gør den perfekt til krøllet hår, da krøllerne ikke må blive skilt for meget fra hinanden. Den antistatiske overflade sikrer, at håret ikke bliver flyvsk eller elektrisk.

Når håret skal tørres, er det vigtigt, at du bruger ghd Professional Air Diffuser på din ghd Air Classic Hair Dryer. ghd Air Professionl Diffuser hjælper til med at sikre, at dine krøller bliver smukke og bløde. Strukturen gør det muligt at tilføre luft helt inde ved hårrødderne og der skabes et smukt voluminøst look – og med et minimum af krus i håret.

Et voila, og du er klar til at gå ud i verdenen med spændstige, bløde krøller med zero frizz.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være