Dit horoskop: Oktober

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

 

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

En god måned venter, hvor der er mulighed for et nyt job, hvis du ønsker det. Samtidig kan du udvide dit netværk, både professionelt med også personligt. Du får en større forståelse af, hvad du ønsker og, der vil sikkert være ting og personer, du vælger fra. Det bliver bestemt ikke kedeligt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Dette er en af de mest romantiske måneder på hele året. Hvis du er single, og du selv er interesseret, vil du møde kærligheden. Det kan være med en partner, der er meget anderledes end dig selv, det er modsætninger, der mødes, men det virker. Her du en partner så kan bølgerne gå højt, når I skal lægge fælles, fremtidige planer. Noget nyt skal dog ske, så bryd igennem gamle mønstre.

 

Din bedste veninde er: Skytten

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

 

TYR

Du har mange gode ideer, men du kan være lidt for hurtig til at træffe beslutninger. Det gør dem mindre gennemtænkt, og du kan senere fortryde dine valg. Du vil have brug for mere frihed end ellers, og der skal ikke meget til, før du føler dig begrænset og fastløst. Det løses bedst ved fleksibilitet ikke ved kamp.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er i et forhold, så fokuser på din partner, nærvær og romantik. I har mulighed for at komme tættere på hinanden, det hele drejer sig om kommunikation og vilje. Det er vigtigt, at du lytter og ikke drager forhastede konklusioner. Er du ikke i et forhold, kan det komme, når du mindst venter det. Det kan gå meget hurtigt, og det kan være svært for dig at følge med, men tag en chance, det bliver godt.

 

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Fisk og Skytte

 

TVILLING

Der sker en masse omkring dig, og du kaster dig gerne ud i nye projekter og opgaver. Stadig har du en god ro i det daglige og overblik til at klare det meste. Du finder kreative løsninger og får stadig tid til at se en veninde eller to, samt skaber skønne og hyggelige øjeblikke for familien.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærlighedsmæssigt bliver det også en dejlig måned, hvor du og din partner trives sammen i det daglige. Romantikken blomstrer, tak at være dig. Du er god til at lade de små ting gøre en forskel. Du kan også møde en ny partner, hvis du er single. Det vil være, hvor du befinder dig i det daglige, så vær opmærksom på, hvem der er omkring dig og også åben for at tale med dem, du møder.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Krebs

 

KREBS

Måneden er god til alle former for boligprojekter. Det er fra de helt små til de større og mere omfattende. Er du allerede i gang, så sørg for at få afsluttet dem, der er flere kreative opgaver, som så vil fange din opmærksomhed. Inviter til livlige sammenkomster og hygge med gode venner og familie.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en dejlig harmoni i din hverdag, hvor du og din partner trives godt sammen. I er gode til at tage hensyn til hinanden og lægge spændende planer. I kan nærmest ikke blive for ambitiøse, de næste 4-6 måneder kan I nå langt, sammen. Har du ikke en partner er anden halvdel af måneden specielt interessant. Du kan få op til flere tilbud, dine muligheder er større end ellers, så kast dig ud i tingene.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling og Stenbuk

 

LØVE

Det er ikke lige nu, du skal bekymre dig om karriere og mål. Det går nærmest af sig selv, mens du får mulighed for at gå i en mere kreativ retning og fordybe dig i andre ting, der interesserer dig. Det er ikke alle, du kommer lige godt ud af det med, du bryder dig ikke om begrænsninger og smalsyn.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner gør dig glad, der er nemlig masser af kærlighed og romantik i luften. Du nyder, når I kan bruge tid sammen, både hjemme og med forskellige aktive ting, du gerne arrangerer. Hvis du ikke er i et forhold, bliver anden halvdel af måneden den mest spændende. Du kan dog være meget, kritisk og derfor er det ikke let at slippe igennem og invitere dig ud. Personlighed er vigtigere end udseende.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

 

JOMFRU

Tag dig tid for og til dig selv. Du har brug for at trække dig lidt tilbage og fokusere på, hvad du ønsker dig, fremadrettet. Det er ikke så meget mål og planer, det drejer sig om, mere dine værdier og det, du grundlæggende ønsker dig i livet af indhold. Forkæl dig selv lidt, men brug ikke for mange penge.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Arranger gerne små udflugter, så du og din partner kommer ud og oplever lidt andet. Det skaber samhørighed, og I finder tilbage til, hvorfor I engang valgte hinanden. Du ønsker dybde, og det må du gøre opmærksom på. Udnyt de stille stunder hjemme til gode samtaler. Hvis du er single, er det ikke sikkert, du ønsker at lave om på dette lige nu. Du vil ikke være meget aktiv, en potentiel partner skal selv tage initiativ.

 

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Jomfru og Skorpion

 

vægt

VÆGT

Der er ikke meget, du ikke kan, når du sætter dig mål. Du har masser af energi, og det er svært for andre at følge med i dit tempo. Hold dig ikke tilbage når der er noget, du finder interessant, men brug din vilje og entusiasme til at presse tingene igennem og komme tættere på dine mål.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er single og ønsker et nyt forhold, så ligger bolden i dit hjørne. Det er dig, der skal tage initiativet og vise interesse, ellers sker der ikke meget. Du virker tiltrækkende på andre, men det er op til dig at tage en chance eller to. Har du en partner, så husk at få talt sammen, inden du lægger planer eller begynder på større projekter. Giv udtryk for dine behov og ønsker, og gå lidt på kompromis.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Krebs og Fisk

 

 

SKORPION

Start måneden stille og roligt, du har behov for, at der ikke sker for meget. Senere vil dit energiniveau stige, og du kan starte på nye projekter. Når du skal træffe beslutninger, så sørg for, at det er i tråd med dine værdier, følg derfor dit hjerte. Køb gerne lidt nyt til garderobe, forkæl dig selv.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en dejlig harmoni mellem dig og din partner. I vil være enige om det meste, og sammen kan I drømme store drømme og lægge sjove og spændende planer for det kommende år. Måske ønsker I at foretage et større køb, og dette vil være muligt. Er du ikke i et forhold, så vil du tiltrække andre med din skønne og charmerende udstråling. Du vil sikkert få flere muligheder, så du kommer til at vælge.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vædder og Tyr

 

 

SKYTTE

Du holder af at arbejde sammen med andre, da du inspireres og får mere energi. Du har det dog bedst med, at du kan bestemme og træffe endelige, vigtige afgørelser. Venner vil komme til dig for at få hjælp, men du kan ikke nå alt, så du kommer til at sætte grænser og sige fra, så du ikke overvældes.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En hemmelig flirt eller møde kan udvikle sig hurtigt, til noget mere seriøst, men det er dit valg. Hvis du er single, har du sikkert behov for tosomhed, og det bliver en af de bedste måneder på året for nye parforhold. Har du en partner, vil du have fokus på jeres forhold. I kan ændre på og forbedre jeres forhold. Du vil virke yderst tiltrækkende på din partner, og der er mulighed for dejlig harmoni.

 

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Vægt og Vandbærer

 

 

STENBUK

Intet er kun sort eller hvidt, du må tælle til ti, så temperamentet ikke løber af med dig. Du kan meget hurtigt få sagt en masse, som du så senere fortryder. Diplomati og ikke kamp er vejen frem, hvis du vil have noget gennemført. Skulle du begå fejl, så tilgiv dig selv, ærgrelse hjælper dig ikke videre.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er single, kan du møde en potentiel partner. Det slår gnister, men du ønsker sikkert at holde det lidt for dig selv. Nyd det og giv det en chance, det kan faktisk fører mere med sig. Hvis du er i et parforhold, så kan du glemme din partner lidt. Denne vil sikkert føle sig overset, men det kan du gøre noget ved, hvis du bare er en lille smule opmærksom. Arranger, at I får mere tid sammen.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Løve og Jomfru

 

VANDBÆRER

Det bliver ikke den letteste måned, hvis du ikke er fleksibel og diplomatisk. Du er meget hård ved dig selv, og det kniber med optimismen. Pres derfor ikke dig selv for hård, det vil nemlig bare gøre dig stresset og tingene vil gå endnu mere galt. Vær god ved dig selv og slap mere af så du får overskud.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Et venskab kan udvikle sig i mere romantisk retning, hvis du er single. Det kan også være, at du bliver introduceret for en potentiel partner gennem venner. Det er vigtigt, at du finder en, du også kan tale med, som forstår dig. Er du i et forhold, så sørg for, at I får talt sammen. Din partner vil være en stor støtte, hvis du åbner op og fortæller om dine bekymringer. Find på noget, du synes er sjovt.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

 

FISK

Gør gerne en status og se, om du er på rette kurs. Det giver også mulighed for, at du kan rette op og finde på noget andet, hvis du ikke er glad for din nuværende retning. Et nyt jobtilbud kan vise sig, hvor du også får mere i løn, selvom det ikke er det vigtigste for dig, du har mange andre værdier.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En dejlig måned venter forude, hvad enten du er i et parforhold, eller du er single. Det er dog også op til dig, om du selv afsætter tid og fokuserer på nærvær sammen med din partner. Er du single, så siger ja til at tage på date, når muligheden er der. Kast dig ud i alt, der er romantisk, det vil gøre dig glad, og det kan føre til et seriøst parforhold, hvis du bare tager det et skridt ad gangen.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Skytte og Tvilling

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være