Efterårskonfekt: små, delikate grankogler

Ingredienser
Det skal du bruge til grankogler:
  • 200 g. Odense Marcipan
  • 100 g. nougat
  • 10 stk. mørk Peter Beier chokolade
  • 1 pose mandelflager (ristede)
  • Æggeruller fra Odense Marcipan
  • 100 g. mørk chokolade
  • Vandbad

Hvem siger, at konfekt er forbeholdt julens søde tid? De her små, søde grankogler er perfekte til efteråret, når vinden rusker udenfor. Sæt dig godt til rette i sofaen med en varm kop te og de søde grankogler. Men vær forsigtig, for den ene tager den anden 😉

Sådan gør du:

Kom overtrækschokoladen i et vandbad, og rør til al chokoladen er smeltet. Lad chokoladen stå i det varme vand, til du er helt klar til at dyppe dine grankogler.

Skær nu marcipanen i skriver, og nougat i små tern. I hver skive placeres et lille stykke nougat, samt et stykke chokolade. Herefter klemmes marcipanen rundt om nougat og chokolade, til en lille kugle. Kom kuglen i æggerulleren og rul.

Når du har rullet færdig, er du klar til at pynte med mandelflager. Start nedefra og op, med forsigtigt at sætte en mandelflage på af gangen – mandelflagerne skal vende opad. Dette gøres ved forsigtigt at skubbe en mandelflage ned i marcipanen.

Når du har gjort dette hele vejen op, er din grankogle klar til at blive dyppet i chokolade. Dyp bunden af din kogle i den smeltede chokolade, og kom den over på et stykke bagepapir. Gentag x 10, og så er dine kogler klar til servering.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt