Halloween i Tivoli

Oktober måned betyder én ting: Halloween! Og hvilket bedre sted at fejre den uhyggelige dag end i Tivoli, hvor der pyntes op med kæmpestore græskar, monsteroptog og masser af pyntede boder, hvor du kan købe varm kakao, lune popcorn og blodige godter. Allerede fra den 14. oktober kan du tage hul på glæderne, hvor Tivoli slår op til deres Halloween-udsmykkede park, som kan nydes indtil den 7. november.

Ny rekord

Der er gjort ekstra ud af scenografierne, og når mørket falder på, får gæsterne mulighed for at opleve det særlige Tivoli-lys, der for mange i sig selv er en attraktion. Samtidig er der placeret 22.100 græskar i Tivoli, hvilket er ny rekord. Tagene på handelsboderne bliver desuden pyntet med efterårsblomster, og gæsterne kan se frem til 10.000 stemningsfulde græsser og stauder.

 

Monsters Night Out optog

Sidste år blev der intet monsteroptog pga. Covid-19, men den 24. oktober går det heldigvis igen løs med ca. 200 monstre i Haven, når Monsters Night Out i to optog indtager Tivoli. De gennemført udklædte monstre med sår, hugtænder og bloddryppende effekter kommer for at teste scary-områderne i Tivoli. De møder op foran Hovedindgangen til Tivoli kl. 18.30, for derefter at give sig i kast med Havens forlystelser til skøn skræk og glæde for de øvrige gæster.

 

Danmarks største græskar udskæres som et dyr og tændes Allehelgensaften den 31. oktober

I anledning af Allehelgensaften bliver Danmarks største græskar udhulet og forvandlet til et scary-lysende kunstværk af dansk-amerikanske Malik Mabe, der er fløjet ind til lejligheden. Gæsterne kan på tætteste hold se ham arbejde med kædesav, kniv og skraber og følge græskarrets forvandling. Temaet er i år dyr. På Allehelgensaften bliver de største græskar vist frem med lys i. Udskæringerne foregår foran Nimb og begynder klokken 11:00 den 29. oktober.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er