Her er de navne, som har størst succes med at date

Fælles interesser, en sjov profilbeskrivelse eller måske samme musiksmag? Der er meget, der kan vække interessen mellem to personer i en datingapp. Dit fornavn er en af disse ting. Men hvilke er så de hotteste navne blandt de danske singler? Hvis du hedder du Camilla, så har du noget at glæde dig over. Det er nemlig det kvindenavn, der får flest likes i appen. Men også navne som Julie, Maria og Louise er med på toplisten og har en god chance for romance.

Blandt mænd er det navnet Christian, der er det mest populære navn. Hvis du hedder du Rasmus, Martin eller Anders, så behøver du dog ikke at opgive håbet. Disse navne er nemlig også med på top 10-listen.

– Ofte har vi associationer knyttet til forskellige navne, hvilket kan påvirke os i alle mulige sammenhænge. Det er dog vigtigt at huske, at det er en kombination af flere faktorer, der vækker vores interesse i en datingapp. Alt fra billeder til fælles interesser og humor. Så selvom dit navn ikke er med på listen denne gang, er der ingen grund til at opgive håbet, siger Simone Quist Mathiesen, dansk datingekspert hos happn.

Hvis man ser på, hvilke navnekombinationer der er de mest almindelige blandt danske Crushes i appen, så toppes listen af Camilla og Mads i Crushes mellem mænd og kvinder. Mellem mænd og mænd er det i stedet Frederik, der topper listen, mens Emma er den mest almindelige kombination i Crushes mellem kvinder.

De 10 mest populære navne blandt danske singler

Kvinder

1. Camilla

2. Julie

3. Maria

4. Louise

5. Cecilie

6. Sofie

7. Line

8. Emma

9. Mette

10. Katrine

 

Mænd

1. Christian

2. Rasmus

3. Martin

4. Anders

5. Mads

6. Thomas

7. Mathias

8. Mikkel

9. Frederik

10. Morten

 

 

 

Kilde: Happn

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og