Kourtney Kardashian og Travis Barker er forlovet!

Hvis du følger bare en lille smule med i Kourtney Kardashians liv, så kan det ikke være gået din næse forbi, at hun er stormende forelsket i kæresten, Travis Barker – og han er lige så forelsket i hende. Faktisk er han så vild med Kardashian-søsteren, at Travis Barker har været nede på et knæ og fri til Kourtney, som selvfølgelig sagde ja.

Blink-182 trommeslageren gik ned på knæ på stranden i Montecito omgivet af et blomsterhav af røde roser lagt på sandet, og Kourtney sprang i armene på Travis, da hun gav ham sit ja.

Parret har datet siden begyndelsen af 2021, men when you know, you know – og vi glæder os til at se det helt sikkert storstilede bryllup de to kommer til at planlægge.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2