Must haves til flyrejsen

Indeholder reklame

Vi kan endelig tage ud at rejse igen i verdenen og vi eeeeelsker det. Men sådan nogle flyrejser – især de lange flyrejser – kan godt være ret hårde for din krop. Derfor guider vi dig her til de absolut essentielle must haves, du skal pakke med i din håndbagage, som vil gøre din flyrejse lidt mere bekvem og luksuriøs.

Strømper til flyrejsen

Det kan godt lyde lidt usexet med flystrømper, men det er seriøst en gave til din krop – særligt ved lange flyrejser. Flystrømper, som er en kompressionsstrømpe, øger nemlig blodcirkulationen i benene, når du sidder stille i lang tid som ved flyrejser, og disse billige strømper gør det til et godt køb, der kan holde til mange års flyrejser.

 

Tykke strømper

Udover flystrømper så vil vi heller aldrig flyve uden et par strømper til at varme fødderne i den ofte kølige flykabine. Det er jo med at gøre flyrejsen så behagelig som mulig, så hvorfor ikke sætte trumf på hyggen med lune, tykke strømper om fødderne – og du kan jo både tage dame strømper og herre strømper med i tasken, så du også har til din partner, der garanteret ikke har tænkt så langt i sin pakning 😉

 

Face mist

Clarins Hydra-Essentiel Mist er en lækker, ultrafugtgivende spray til ansigtet, som giver din hud en dejlig frisk fornemmelse samtidig med at beskytte din hud mod udtørring og ubehag forårsaget af udefrakommende påvirkninger. Derfor er den perfekt at have med i rejsetasken, da miljøet i flykabinen ofte udtørrer huden, og du derfor kan holde huden velfugtet.

 

Håndcreme

Apropos udtørring så er en lækker håndcreme et must på flyrejsen til at pleje de tørre hænder. Vi elsker Karmameju CHILL Hand & Body Lotion 02, der samtidig med at pleje huden dufter himmelsk.

 

Glattejern

ghd Unplugged Styler er et smart, ledningsfrit glattejern, som gør det muligt for dig at style dit hår, uanset hvor du er – og det er derfor perfekt at have med i din håndbagage, så du efter flyturen let kan sætte håret og gøre din entré med stil, hvor du hurtigt kan give dit trætte hår et touch up.

 

Underholdning

Ingen flytur uden massiv underholdning pakket ned. Her er et magasin, en bog og en lydbog gode bud til at fylde timerne med, mens du lader tankerne bevæge sig væk fra flyveturen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være