[single_post_category_name]

Ny sæson af podcasten Krøllet Kærlighed med Cecilie Rubini

Indeholder affliatelinks

Cecilie Rubini er aktuel med en ny sæson af Krøllet Kærlighed. Hvor første sæson tog udgangspunkt i Cecilies egen krøllede kærlighedshistorie, har Cecilie i sæson 2 valgt at rette fokus ud mod andres krøllede historier, og således er et univers åbnet med kærlighedshistorier, som alle på hver deres måde har lidt krøller i sig. Vi har taget en snak med Cecilie om den nye sæson, som du kan høre eksklusivt her på Podimo.

 

Hvordan startede idéen til Krøllet Kærlighed? 
Ideen til Krøllet kærlighed startede egentlig for mange år siden, da jeg efter en turbulent tid fandt sammen med den mand, der tidligere havde knust mit hjerte. Jeg stødte på så mange lignende historier, og vidste, at det var noget jeg ville dykke mere ned i. Det blev så forrige år, at jeg tog første spadestik til Krøllet kærlighed og optog min egen noget krøllede kærlighedshistorie i seks afsnit. I år udgav jeg et syvende afsnit med en desværre knap så lykkelig afslutning. Det var sæson 1. Nu kommer sæson 2, hvor jeg giver mit eget kærlighedsliv en tiltrængt pause og træder lidt i baggrunden for at fortælle andres kærlighedshistorier.

 

Hvad kan man forvente af den nye sæson?
En masse fine, sjove, vilde og smukke fortællinger fra nogle modige lyttere. Jeg tror og håber, at mange kan spejle sig i de historier, der bliver fortalt. Det er i hvert fald håbet og formålet. Jeg kunne forestille mig, at mange afskriver podcasten på forhånd, når de hører titlen, hvilket jeg, som en til tider pessimistisk og knap så romantisk type, sagtens kan sætte mig ind i. Men jeg synes, at man skal lytte med alligevel, for der er virkelig nogle gode og relaterbare fortællinger med i sæsonen.

 

Er der mange, der er meldt ind med deres historier
Ja, det er der faktisk. Jeg var ikke i tvivl om, at historierne fandtes derude, for jeg både ser og hører ofte om dem, men at så mange har lyst til at dele dem, er virkelig fedt og uventet.

 

Hvad er en krøllet kærlighedshistorie for dig?
I virkeligheden er de fleste kærlighedshistorier jo krøllede, og det er med til af gøre dem smukke. En krøllet kærlighedshistorie er ikke nødvendigvis fuld af bombastiske og store skelsættende situationer og svigt. Egentlig skal kærlighed jo helst bare føles nemt, men fordi vi er komplekse mennesker, sker der bare rigtig tit det, at vi jokker i spinaten, eller bare spænder ben for os selv og hinanden i et eller andet omfang.

 

Hvad har været mest overraskende under optagelserne til sæson 2?
Hvor modige folk er. Både i forhold til at dele deres historier, som jo er meget personlige, men også hvor mange forskellige og alligevel ens oplevelser mennesker har, når det kommer til kærlighed. Der er langt til eventyrfortællingerne, ikke at der er noget galt med dem, og jeg er sikker på, at de findes, men der er få, og alligevel er min fornemmelse, at det ofte er dem mange forventer af deres eget kærlighedsliv.

 

Hvorfor er kærlighed så spændende at udforske?
Det er jo noget, vi allesammen har eller gerne vil have. Og som de fleste af os får lov til at opleve. Jeg tror, at mange har en forventning til, hvordan kærlighed skal være og føles. En forventning som sjældent bliver indfriet, eller som i hvert fald ofte har det med at tage en drejning til noget uventet. På godt og ondt.

 

Har du en favorit blandt de nye afsnit?
Det er umuligt at vælge. Det skal jeg jo sige, men jeg mener det faktisk. Jeg synes, der er så mange gode historier med i sæsonen, og jeg får nærmest en ny favorit, hver gang vi optager et nyt afsnit. Dog er der særligt en historie, i afsnit fem, som betyder meget for mig, da jeg kender afsenderen rigtig godt.

 

Hvad håber du at lytteren får ud af sæson 2?
En masse god underholdning, og for nogle forhåbentlig en følelse af ikke at være alene. Jeg tror, at mange føler, at deres kærlighedsliv er noget rod, og det viser sig jo heldigvis, at det er tilfældet for de fleste af os. Ikke at kærlighed partout skal være svær for at være ægte, men vejen til den nemme, gnidningsløse og konfliktfri Happy Ending er nok bare aldrig uden bump på vejen, og det kan jeg godt lide, at vi snakker højt om.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide