Sådan får du glansfuldt hår

Reklame for Nicehair

Glansfuldt hår stråler bare af sundhed! Men at få håret til at skinne smukt kan godt være lidt udfordrende uden at have en hær af professionelle hårartister ved hånden. Heldigvis findes der både tricks og professionelle hårprodukter, der kan få dit hår til at stråle glansfuldt, og vi giver dig dem her, så du kan gå ud i verden med skinnende hår.

 

Tip 1: Brug en glans spray i fugtigt hår

Den nemmeste måde til at få skinnende, blankt hår er med en glans spray, og her er Sebastian Flaunt Trilliant eminent. Sprayen tilfører ekstrem glans til håret uden at tynge det og så beskytter sprayen desuden håret imod varmeskader, så håret holdes sundt og blankt både under og efter styling med føntørrer eller glattejern. Sebastian Professional Trilliant er baseret på en formel med naturlige bjergkrystaller, der tilfører uovertruffen glans til hårstråene. Glanssprayen indeholder desuden aktive UV-filtre, der effektivt beskytter håret imod solens udtørrende stråler.

 

Tip 2: Rens dobbelt og slut altid af med balsam

Håret skal vaskes to gange for at hjælpe den naturlige glans på vej. Den første vask er med til at fjerne sved, snavs og restprodukter, mens du anden gang vasker håret helt rent. For at hjælpe glansen så meget som muligt på vej kan du med fordel bruge Sebastian Trilliance Shine Shampoo, som er beriget med bjergkrystalekstrakt, der går ind og efterlader håret skindende smukt.

Brug altid, altid, altid balsam efter shampoo for at lukke skællaget i håret ordentligt, og her kan du passende bruge Sebastian Trilliance Conditioner, der også er beriget med bjergkrystalekstrakt, som lukker skællaget og giver ekstra shine til håret. Med makkerparret fra Sebastian vil dit hår komme til at skinne så meget, at lyset reflekterer sig i håret.

 

Tip 3: Plej håret med olie

Mange faktorer er med til at udtørre håret, og derfor er det vigtigt at give det masser af pleje. Wella SP Luxe Oil er en genopbyggende og plejende elixir, som har en blødgørende effekt. Tørt, stresset og beskadiget hår vil øjeblikkeligt føles sundere. Denne olie er perfekt til fint, tyndt hår og ødelagte spidser, og hårets tekstur forvandles uden at virke tungt.

 

Tip 4: Skru ned for varmen ved styling

Jo højere varme på glattejernet jo bedre, ikke sandt? Tro om igen.  Når håret når en varme på mere end 215 grader begynder kreatinproteinet i dit hår at smelte, hvilket gør håret spaltet og kruset. Sørg i stedet for, at varme dit udstyr op til max 185 grader for at skade håret mindst muligt og brug altid et varmebeskyttende produkt inden. Derfor kan du med fordel bruge ghd Platinum+ Styler, der har en konstant og optimal temperatur på 185°C over hele fladen, hvilket sikrer et perfekt og holdbart resultat. Glattejernet har desuden bevægelige plader med high spec gloss-finish, som glider let gennem håret og efterlader det krusfrit og glansfuldt.

 

Tip 5: Slut af med glans spray

Hvorfor ikke udnytte, at der netop er opfundet produkter, der kan give dit hår glans med blot et par sprøjt? For at få det optimale ud af dit skinnende hår kan du afslutte din styling med glansspray. Vi har to favoritter, der begge giver dit hår den skønneste glans. Wella EIMI Glam Mist og ghd Final Shine Spray. Så tænker du måske; to?! really?! og ja, really! For de kan hver især deres.

Wella EIMI Glam Mist er en glansgivende spray, der giver et let hold, og hjælper med at beskytte håret mod høj luftfugtighed og UV-stråling. Dette betyder at håret ikke kruser, og samtidig er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Ghd Final Shine Spray giver øjeblikkelig håret en naturlig glans og er ideel til at modvirke krus og uregerlig statisk hår. Ghd Final Shine Spray er rigtig god som finish til frisure, så frisuren får det sidste pift af glans og pleje. Håret efterlades glansfuldt og blødt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og