Sådan slapper du bedst af ifølge dit stjernetegn

Hvordan slapper du bedst af? Well, det kommer sikkert an på, hvilket stjernetegn du har. En skorpion bruger for eksempel sex til at slappe af, mens jomfruen foretrækker at søge ud i naturen og meditere. Få indsigt i hvordan dit stjernetegn påvirker, hvordan du bedst slapper af.

 

Vædderen

Vædderen er et af de mest aktive tegn med en bred vifte af interesse, og i stressede situationer foretrækker vædderen udendørsaktiviteter for at håndtere det – gerne kombineret med fysiske øvelser, der giver ro og velvære til vædderen.

 

Tyren

Tyren er den, der er mest forbundet med komfort. Tyren vil gerne tilbringe sine friaftener med venner – men helst derhjemme i rolige rammer. Tyren finder deres bedste hvile i at male eller lytte til musik, ligesom tyren finder det afslappende at shoppe.

 

Tvillingen

Disse rastløse skabninger elsker eventyr og forandring, og er til at feste og gå i byen. I stressede situationer vil den sociale tvilling foretrække kommunikation og slapper af ved at tale med nogen – selv hvis det kun kan være via onlineopkald. Samtidig vil en tvilling nyde meditation, yoga eller åndedrætsøvelser for at slappe af.

 

Krebsen

Krebsens motto er “Der er intet bedre end hjemme”, og krebsen foretrækker derfor at slappe af hjemme med deres familie eller udvalgte venner. Krebsen slapper også af med at læse bøger eller se film –  og det skal også foregå derhjemme.

 

Løven

Løver, der elsker at være i spotlightet, kan lide at slappe af med stil. For eksempel med en dyr rejse. Løven slapper også godt af i sociale sammenhænge, og er løven i helt eget selskab, så er det videospil og tv-serier, der giver stresslindring og ro for løven at bruge tid på.

 

Jomfruen

Jomfruer er et åndeligt tegn, der foretrækker enkelhed. Roen søges i meditation eller yoga, og jomfruen har ikke brug for, at det er på dyre resorts, men foretrækker et hjørne af smuk natur. Derfor elsker jomfruen også lange gåture og at tilbringe tid i parken eller på landet.

 

Vægten

Vægten har fantastisk smag og en klar intuition for elegance og æstetik. At se på kunst, gå på museer, kunstgallerier og teatre har en beroligende effekt på vægten. Derfor kan vægten også godt lide at fokusere på indretning som et afstressende middel med omdekorering og køb af kunst eller stueplanter.

 

Skorpionen

Skorpionen er et aktivt stjernetegn, som elsker sport – især dem der er forbundet med risiko: rally, faldskærmsudspring og skiløb. Skorpionen er tro mod deres element og elsker at slappe af ved vandet med at svømme eller dase på stranden. Skorpionens aktivitet relaterer sig også til deres seksuelle liv, hvor sex bruges til at stresse af.

 

Skytten

Skytten elsker at rejse og udforske nye steder, da skytten har et meget nysgerrigt sind. Derfor er det stressende for skytten, hvis den ikke kan komme ud at opleve verdenen. Skytten er i konstant søgen efter et smukt øjeblik og elsker at fotografere – både til instagram og bare for at bevare minderne, som giver ro og velvære.

 

Stenbukken

Stenbukken slapper ikke af i selskab med hvem som helst. Faktisk vil en stenbuk hellere tilbringe tid alene end sammen med mennsker, den ikke kender godt. Skal stenbukken derfor slappe af med andre, skal det være i nære venners lag. Men en stenbuk er nu ikke bange for solotid, da de er gode til at være på egen hånd – og her vil meditation, yoga, vejrtrækning eller andre spirituelle øvelser være en måde for stenbukken at slappe af.

 

Vandmanden

Vandmanden er et tegn på venskab og menneskelig kommunikation. De foretrækker for det meste kollektiv sport og kan lide at være engageret i sociale aktiviteter som fester og konferencer. Samtidig forbliver Vandmanden meget spirituel og sidder ofte fast i deres hoveder, derfor er medition en god måde for vandmanden at slappe af.

 

Fiskene

Fiskene er et ret modstridende tegn med hensyn til hvile. De føler behov for kreativ udfoldelse, selskab og ensomhed på samme tid. Derfor er det meget alsidigt, hvordan fisken bedst slapper af, da det både kan være ved at lytte til musik alene, gå ud at danse med deres venner eller gennem yoga.

 

Kilde: edubirdie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og