Bo i Carrie Bradshaws lejlighed!

Lev dig ind i Sex & the City-universet og gå i Carrie’s sko et par dage – i virkeligheden. I anledning af at SATC TV-serie reboot “And Just Like That…” får premiere i december på HBO MAX, åbner den prisvindende skuespiller og producer, Sarah Jessica Parker, dørene til den famøse New York’er-lejlighed på fashionable Manhattan.

Sarah Jessica Parker er vært for to overnatninger, hvor op til to gæster pr. døgn kan booke Carrie’s Brownstone-lejlighed den 12. og 13. november for kun $23* pr. nat, til ære for at det nu er 23 år siden, vi blev introduceret til ikonet og hendes venner.

Så spænd dine Manolo’s, grib den trådløse telefon anno 2000 og nip til en Cosmopolitan i Upper East Side-lejligheden, hvor vi har fuldt Carrie Bradshaw og hendes venners eskapader i tykt og tyndt siden 1998. Lejligheden kan bookes fra mandag den 8. november på airbnb.com/sexandthecity.

Se billeder af lejligheden herunder.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt