De bedste adventsgaver til hende

Dette indhold er sponsoreret.

 

Uanset om du vil det eller ej, så nærmer julen sig. Det er under to måneder til juleaften. Det betyder også, at du snart skal til at tænke på nogle adventsgaver. Vi har derfor lavet en lille liste med gaveideer til hende. Du kan bruge den slavisk og købe præcist det vi foreslå, eller du kan vælge og vrage, som det passer dig. Vi synes, at gaverne alle ligger i et nogenlunde prisleje, og derfor burde de fleste kunne være med. Der er mere end fire forslag, så der er lidt at vælge imellem.

 

Cremer

Du kan købe cremer til hende. Det er der altid brug for. Det kan både være de bedste håndcremer, ansigtscremer, bodylotions osv. Det er altid lækkert med noget ny creme, og hun vil sikkert blive glad for at kunne pleje sin hud lidt ekstra. Især håndcremen er god til årstiden, hvor mange godt kan få lidt tørre hænder på grund af de kolde vinterdage. Cremer findes i mange prisklasser, og du kan derfor tilpasse det alt efter budgettet.

 

Parfume

Giv en lækker parfume. Man har altid brug for en ny duft. Du kan enten satse og købe en ny. Eller også kan du købe den sikre, som hun allerede har. En ny parfume ligger ifølge os i et godt prisleje, og det vil være en god adventsgave.

 

Biograftur

Giv et gavekort til en biograftur. Det er en sikker vinder, og så er det en god indeaktivtet, hvor man kan få lidt julehygge. Det er måske i den lidt dyrere prisklasse til en adventsgave, men hvis man er heldig får man jo selv lidt ud af det ved at blive inviteret med.

 

Skrabekalender

Den passer nok bedst til første advent. Vi foreslår, at du giver hende en skrabekalender. Den er hyggelig, og den hører med til december måned. Og hvem vil ikke have chancen for at vinde en million kroner? Det tror vi i hvert fald, at de fleste gerne vil. Og så kører der jo også en adventskonkurrence, så det kan være, at der gemmer sig en ekstra gave en af de dage.

 

Blomster

Giv en buket blomster. Den plejer altid at gå sikkert ind. Og så er det godt med lidt pynt til vaserne i stuen, for man går jo meget inde i december.

 

Vi håber, at du kan bruge denne artikel som inspiration. Det behøver ikke nødvendigvis være lige præcist det, vi har foreslået. Se det som ideer, du kan arbejde videre med.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive