[single_post_category_name]

Fejr advent med fire forskellige juleaktiviteter

Reklame – betalt partnerskab med UNICEF

Jul handler ikke kun om nisser, gaver og chokoladekalendere (selvom vi heller ikke ville undvære de elementer), men handler især om hygge og at tilbringe tid med sine kære. Så hvilken bedre måde at hylde netop dét på, end med dette DIY adventskit fra UNICEF, der giver dig fire forskellige hyggelige aktiviteter at kreere med dine kære på de fire adventssøndage gennem jul.

Det skønne adventskit er kreeret af Liv & Simone, som selv elsker at være kreative i december. Derfor synes de, at et DIY adventskit var den perfekte måde at kombinere julehygge med ens kære på. Med et samlet DIY adventskit er det nemmere for folk at komme i gang med at være kreative, da de får en samlet pakke med fire fine kreative projekter. Dermed er hver søndag allerede planlagt med en hyggelig aktivitet, så man får det gjort og ikke kun lader julehyggen blive ved tanken. Udover at få et skønt minde med dine kære om hyggelige julesysler, så støtter du også UNICEFs utrættelige arbejde for at skabe bedre vilkår for børn i verden, hvilket da må være den bedste årsag til at købe kittet, da du med købet af dette adventskit sender mere end 100 kroner ud til de børn, som har det største behov lige nu.

DIY Adventskittet indeholder fire til og fra kort, som kan dekoreres efter eget ønske og pynte julegaverne. Her kan også de mindste være med, ligesom de kan hjælpe til med at skabe den sødeste snemand, som skal farvelægges og klippes ud. Den tredje del af kittet er en guide og materialer til at lave en sød mistelten i crepepapir, som aldrig visner og kan bruges år efter år, så der kan komme masser af kys i hjemmet under misteltenens grene. Den sidste del af sættet er stearinlysfarver i rød, grøn, gul, hvid og sort til at male på stearinlys med. Du skal selv købe stearinlysene, så du selv kan vælge, hvad formålet med dine lys skal være. Skal det være fire adventslys? Vil du selv kreere dette års kalenderlys? Eller måske du bare vil lave en håndfuld hyggelige julelys at tænde op med i vintermørket – valget er dit, og materialerne er lige til at gå til.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide