Hårtips til at bekæmpe vintervejret

Annonce for Nicehair

Vintervejret kan godt være hårdt mod dit hår med tørt og frizzy hår som resultat. Ikke just en vindende kombination. Derfor er det vigtigt, at du sætter ind med intensiv pleje til lokkerne. Hvilke produkter der er bedst til netop dette, guider vi dig til her.

Det første du skal være opmærksom på, er, hvilken slags shampoo du bruger i vinterhalvåret. Her skal din shampoo og balsam først og fremmest give fugt, fugt og mere fugt til dit hår. Det er Sebastian Hydre Moisturizing Shampoo og Sebastian Hydre Moisturizing Conditioner perfekt til. Serien er nemlig, som navnet afslører, særdeles fugtgivende og tilfører intensiv pleje til tørt hår og efterlader det silkeblødt.

 

Wella Sp Luxeoil Keratin Protect Shampoo og Wella Sp Luxeoil Conditioning Cream er en anden serie, som er særdeles velegnet til at pleje dit udsatte hår i vintermånederne. Shampoo og conditioner giver en mild og nænsom rensning af håret, som bliver genopbygget indefra. Resultatet er et silkeblødt hår.

 

 

Men det er ikke kun din shampoo og conditioner, som gør arbejdet med at rette op på dit trætte hår. Det hemmelige trick er nemlig to ting. Hårkur og hårolie. Wella Sp Luxeoil Keratin Restore Mask giver en luksus hårmaske som indeholder olier som argan, jojoba- og mandel, som styrker håret indefra og genopbygger hårfibrene. Masken er samtidigt med til at forbedre hårets struktur. Masken skal sidde i håret i 2-3 minutter og derefter skylles ud, og resultatet er et hår, der ser sundt, velplejet og blankt ud.

Wella SP Luxe Oil er en genopbyggende og plejende hårolie, som med jojoba, mandel og arganolie giver masser af fugt til det tørre hår, der øjeblikkeligt vil føles og se sundere ud. Hårolien bruges i spidserne, som tit er dem, der er allermest skadede og tørre.

 

Den sidste hjælp til det tørre og frizzy hår er Sebastian Taming Elixir Crème Serum, som er en serum med et specielt anti-frizz system. Ønsker du uimodståelig hår, med lækker glans, ultra let-finish og fuld kontrol over dine flyvske spidser, skal du ikke snyde dig selv for at prøve Sebastian Taming elixir crème serum.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være