[single_post_category_name]

Harry Potter stjernerne samles igen!

After all this time?

Always.

Always, always, always har vi elsket Harry Potter, og derfor er vi nærmest ved at gå i svime over, at de tre stjerner, Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint, er med i den nye Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts special, der kommer på tjenesten HBO Max den 1. januar (ja, så ved vi i hvert fald, hvad vi skal se dagen efter nytårsaften med gedigne tømmermænd!)

Men de tre stjerner er ikke de enste, vi kan glæde os til et gensyn med. Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James og Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch og director Chris Columbus kommer også til at være med – sammen med mange flere.

Hvis du også har fået akut savn til Harry Potter filmene, så kan hele serien med de otte film streames på HBO Max.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide