Nu er The Home Issue her endelig!

The Home Issue is finally here!!! 

Vi har jo valgt, at dette magasin skulle fokusere på home, så det måtte gerne være lidt ekstra lækkert med masser af billeder til at give dig inspiration – og det har vi i den grad formået, hvis vi selv skal sige det!

Vi har glædet os SÅ meget til at præsentere det for jer, og som altid synes vi jo, at det er vores bedste magasin hidtil! Haha – hvilket ikke siger så lidt, når man kigger på de fantastiske magasiner, vi efterhånden har udgivet!

I The Home Issue kan du se frem til:

  • Et stort interview med Claudia Rex, der fortæller om skammen over ikke at elske sin søn fra første sekund, kampen om at finde plads til både familie og arbejdsliv, samt at finde kernen i sig selv og turde stå op for sig selv efter at være blevet mor.
  • Du bliver lukket indenfor i tre smukke hjem fyldt med DIY løsninger – ligesom du får tre nemme DIY projekter at kaste dig over.
  • Stor modeserie med mor og datter, Mette Skjærbæk og Felina Hæstrup, der er out of this world! Så smukke billeder af et unikt bånd mellem mor og datter.
  • Lækre opskrifter med nemme snacks fra Maria Vestergaard, enkle hverdagsretter fra Emma Martiny og søde fristelser at lave med børn i køkkenet fra Ditte Julie.
  • At blive inviteret indenfor i Sdr Villavejs imponerende hjem, Livsnyderhavens frodige uderum midt i villakvarteret og Swanfieldlivings dreamy feriebolig på en klippeside ud til middelhavet.
  • Og meget, meget, MEGET mere (der er som sagt næsten 200 sider, så vi vil godt love, at det er pengene værd)

Du kan købe The SoMe Issue online HER, hvis du mere er til at købe det i en fysisk butik, kan du se en forhandleroversigt HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og