Paris Hilton er blevet gift

That’s hot! Paris Hilton er nu officielt en mrs., efter hun torsdag blev gift med Carter Reum. Parret, der har været sammen i to år, har selvfølgelig haft et uforglemmeligt fairy tale bryllup – intet mindre kan gøre det for Paris Hilton.

Paris Hilton og Carter Reum blev gift i Los Angeles, og øjensynligt har Paris Hilton ikke sparet på sine bryllupskjoler. Hun har angiveligt spået, at hun til sit bryllup – som skal vare tre dage – vil have hele 10 kjoleskift. Intet mindre kan gøre det, og vi glæder os til at ih’e og ah’e over alle de smukke skrud Paris skal i.

Det eneste bruden har været nervøs for omkring den store dag, var brudevalsen. Ifølge stjernen har hun ikke haft tid til at øve dansen og har kun været til to danselektioner. Vi spår dog, at ingen har lagt mærke til en fodfejl her og der 😉

Stort tillykke til det nygifte par!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og