Sådan sammensætter du det perfekte hangover kit

Indeholder reklamelinks

Det er blevet ret moderne at give sine gæster et hangover kit til dagen efter den store (bryllups)fest, men hvad skal man egentlig putte i sådan en pose udover the obvious som hovedpinepiller? Vi har her sammensat det perfekte kit til dine gæster, som vil blive forkælet – og til en overskuelig pris, så du ikke ruineres på de små gaveposer.

 

Sheet mask

Din hud kan godt blive ret grå og dehydreret efter en festlig nat, så hvorfor ikke forkæle dine gæster med denne sheet mask fra Nivea, der giver et intensivt fugtboost til huden. Masken skal sidde på i ti minutter, og der kan man jo passende lukke øjnene og slappe af, mens den kølende fornemmelse på huden spreder sig. Masken forhandles hos Bilka og Normal.

 

Læbepomade

Tørre læber er the worst – og åbenbart universielt at vågne op med efter en festlig nat. Måske fordi vi har skrålet med på lidt for meget Britney Spears?! Uanset årsagen så er en læbepomade i dit hangover kit en god gave, og endnu bedre bliver den af at være denne læbepomade fra Labello, som er ekstra fugtgivende.

 

Micellar water

Vi kan ikke være de eneste, der nogle gange ikke liiige får renset vores ansigt efter en bytur – og der er en god sandsynlighed for at dine gæster heller ikke fik udført en god afrenser af makeuppen, inden de ramte puden. Med en Micellar water kan de let og skånsomt rense huden, og denne MicellAIR fra Nivea kan både bruges til ansigt, øjne og læber. Endnu et win ved denne, er, at den netop nu er nedsat med 50 % hos Nicehair.

 

Tørshampoo

Hvis hangover kittet er til overnattende gæster, så vil de med garanti sætte pris på hurtigt at kunne friske håret op med denne tørshampoo i ministørrelse fra Nioxin, så de i stedet for at bad kan bruge de ekstra minutter på at sove rusen ud, men stadig se pæne og præsentable ud, når de møder op til morgenmadsbuffeen sammen med de andre bryllupsgæster fra natten før.

 

Noget salt og sødt

Det er de fleste, der kan skrive under på, at det eneste kroppen skriger på, er noget salt og fedtet dagen efter lidt for meget alkohol. Derfor skal dit hangover kit selvfølgelig indeholde en lille pose chips til den salthungrende krop. Til at skylle ned kan du lægge en sodavand med, eller måske gå med den læskende NODA, som uden tvivl vil give dine gæster en lille, lækker overraskelse dagen derpå.

 

Ansigtsmist

Denne beroligende ansigtsmist fra The Body Shop hjælper med at pleje tør, følsom hud, når du har brug for øjeblikkelig lindring. Den er beriget med naturligt opfriskende kokosvand og efterlader huden med ny fugt og øjeblikkeligt forfrisket – perfekt efter en nat med alkohol, hvor huden godt kan blusse op og føles stram og varm.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og