Slip af med en kløende hovedbund

Indeholder reklame

At opleve kløe i hovedbunden er langt fra unormalt. Formentlig har alle mennesker haft en kløende hovedbund på et eller andet tidspunkt. faktisk oplever hele 1 ud af 5 danskere at have problemer med hovedbunden. På denne årstid, hvor vinterens kulde indtræder, og gør luften kold og tør, vil mange opleve en kløende hovedbund. Dette skyldes at hovedbunden i det kolde halvår er mere tilbøjelig til at blive tør. En tør hovedbund er meget ofte også lige med en kløende hovedbund. Dette skyldes at hovedbunden er affedtet og udtørret. Det er vigtigt at komme en tør og kløende hovedbund til livs, da det ellers kan give sår i hovedbunden, som vil kunne give adgang til bakterier.

Find den rette behandling mod dine gener

Det er vigtigt at få afklaret hvorvidt der er tale om en tør hovedbund eller at kløen eksempelvis kan skyldes lus, og derfor er det vigtigt at få udelukket dette. En tør hovedbund kan give gener udover kløe. Man kan også opleve at kunne kradse tørre og hvide flager af hovedbunden. Mange tror fejlagtigt at disse flager er skæl. Tør hovedbund og skæl er ikke det samme. Oplever du flager i forbindelse med tør hovedbund skyldes dette tørhed i huden og ikke overforekomst af gærsvamp, som det er ved skæl. Hvis man har en meget tør hovedbund kan man også opleve at huden sprækker. Det er vigtigt – uanset graden af tør hovedbund – at behandle med fugt og nænsom pleje, for at få løst problemet med en tør hovedbund og sikre sig, at det ikke udvikler sig. Produkter der kan bruges er mild, hudvenlig og plejende shampoo og balsam, der er tilegnet særligt til tør hovedbund. Der kan også anvendes en creme i hovedbunden, hvis man har en meget tør hovedbund.

Gode produkter til din hovedbund

Det er vigtigt for huden, at være i balance. Dette gælder også huden i din hovedbund. Derfor er det også vigtigt at der bliver anvendt de rigtige produkter, når man oplever ubalance i hovedbunden. Produkter med Tea Tree Oil har en kølende effekt på huden, hvilket lindrer kløen og beroliger huden ved brug i hovedbunden. Vi har samlet en produktpakke til dig der oplever problemer som tørhed og kløe i hovedbunden. Pakken indeholder produkter, der alle er med til at skabe balance i hovedbunden, så du kan slippe af med både tørhed og kløe. Produkterne indeholder alle den 100% naturlige Tea Tree Oil, der har en positiv effekt på problemer med både skæl, bumser, uren hud, tørhed og kløe i hovedbunden.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være