[single_post_category_name]

Tinders Swipe Night®-oplevelse vender tilbage med et nyt mysterium

Den 7. november kl. 18.00 vender den Emmy-nominerede Swipe Night-oplevelse tilbage med en ny historie, der inviterer Tinder-brugere på en fødselsdagsweekend sammen med en flok venner. Men noget går grusomt galt. Gennem en førstepersonsfortæller placerer Swipe Night: Killer Weekend dig og dine venner i hjertet af historien- og alle er mistænkte. Tinder-brugere på tværs af 25 globale markeder vil kunne findes i Swipe Night i den nyligt lancerede funktion, Explore, hvor spillet kører i tre hele uger.

Ligesom første udgave af Swipe Night vil deltagerne bruge Tinders ikoniske Swipe-funktion til at vælge, hvordan historien udfolder sig. Hver episode kræver, at medlemmer træffer flere end 10 valg, og hver beslutning vil føre dem gennem deres egen personlige storyline, og afsløre unikke spor og rum, som de kan undersøge, efterhånden som de kommer tættere på at løse gåden.

I slutningen af ​​hver uge bliver deltagerne bedt om at vælge deres mistænkte og derefter bliver de matchet i Fast Chat med en person, der har valgt en anden mistænkt end dem selv. Her vil medlemmerne kunne tale om scenerne, analysere spor og sammen løse mysteriet. Ved at bygge videre på den interaktive installation fra første afsnit vil medlemmer under Swipe Night-oplevelsen kunne undersøge flere rum i huset og lede efter genstande, der kan lede dem til nye spor.

Swipe Night: Killer Weekend starter den 7. november kl. 18.00 på medlemmernes lokale markeder. Fast Chat-oplevelsen vil være tilgængelig om søndagen fra kl. 18.00 til midnat, men medlemmerne kan fortsætte med at spille igen og igen, mens de træffer forskellige valg gennem hele november.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide