Tips og tricks til den bedste hjemmespa for dit hår

Annonce for Nicehair

Hvad er bedre på en ruskende og kold efterårsaften at trække stikket og gøre lidt godt for sig selv med en hjemmespa? Vi kan i hvert fald ikke komme på mange ting, vi hellere vil end at tage os lidt ekstra godt af os selv her i mørket. Du har garanteret helt styr på ansigtsmasker, fodbad, manicure og scrubs, men ofte bliver håret overset. Men no more. Håret har en hård medfart i efteråret og vinteren, hvor halstørklæder og huer slider på hårstråene, der samtidig udsættes for omskiftelige temperaturer. Derfor skal håret forkæles og genopbygges til din hjemmespa, og vi giver dig her de ultimative produkter til at løfte din hjemmespa til nye højder for dit hår. Your hair will thank us later.

 

Sebastian Dark Oil Lightweight Hair Mask

I det endnu fugtige hår kommer du Sebastian Dark Oil Lightweight Hair Mask i hårets spidser og længder, og lader det sidde i 2-5 minutter (du kan jo eventuelt nå at farve dine øjenbryn i ventetiden). Herefter skyller du hårkuren ud, og du vil opleve at dit hår er op til 3 gange blødere end før. Det er fordi, den lækre hårmaske indeholder en plejende formel med jojoba -og arganolie, som virker nærende for håret.

 

Wella SP Liquid Hair

Wella SP Liquid Hair er en genopbyggende behandling, som er udviklet specielt til at dig med et sart og skrøbeligt hår. Med denne behandling genopfyldes håret indefra og rekonstruerer hårfibrene, hvilket forstærker håret i op til 5 vaske, så dit hår igen er klar til kulden og vintervejret.

 

Sebastian Dark Oil

Forkæl håret med Sebastian Dark Oil, der er en hurtig absorberende hårolie, som efterlader håret udglattet, skinnende og fyldigt. Olien kan tilføres i både det endnu fugtige hår efter det lange, varme bad eller i det tørre hår, så det er op til dig, hvornår du vil forkæle de tørre hårstrå med den velduftende hårolie, der ikke fedter.

 

Nioxin Night Density Rescue

Tit er det kun selve håret, vi koncentrerer os om. Men hovedbunden skal også have some loving, og det får den med Nioxin Night Density Rescue, som er en effektiv hovedbundsbehandling, der fremmer hårtætheden. Den bekæmper den oxidative stress, som er kendt for at medføre hårtab, og leverer samtidig et hav af stærke antioxidanter som koffein, biotin, ingefærekstrakt og E-vitamin.

 

weDo Professional Nourishing Night Shift

Som det sidste step i din hjemmespa og inden du rammer hovedpuden, giver du dit hår en hårmaske, og her er vi en sucker for weDo Professional Nourishing Night Shift. Den dufter virkelig skønt og så giver den et helt enestående resultat til dit hår, som virkelig bliver repareret og næret i dybden – alt sammen mens du sover. Et voila og du vågner op til et velnæret og lækkert hår!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være