[single_post_category_name]

Vælg en elektrisk scooter og kør grønnere

Dette indhold er sponsoreret. 

Hvis du også er en af de mange danskere, der dagligt tager bilen frem og tilbage fra arbejde eller studie, selvom afstanden hver vej aldrig overskrider de 10-15 km., så har du sikkert også overvejet, om der ikke findes et grønnere og mere miljøvenligt alternativ. Offentlig transport er ofte ufleksibelt, og cykelturen kan hurtigt blive lang, også selvom cyklen er en elcykel. Løsningen, der både gør din transport grøn, fleksibel og behagelig, er en NIU UQi Sport elektrisk scooter. Læs med herunder, og find ud af, hvorfor el-scooteren er det rette valg for dig.

Høj kvalitet og lækkert design til en skarp pris 

En NIU UQi Sport el scooter er perfekt til de kortere hverdags køreture, og med et lækkert design af høj kvalitet bliver det hurtigt det foretrukne valg at hoppe på el scooteren fremfor i bilen. Især i byerne har den elektriske scooter en fordel, fordi du med en 30 km/t. scooter kører på cykelstierne, og derfor ikke er påvirket af den tætte trafik på samme måde, som bilisterne er. Med sportsmodellen får du også en el-scooter, der med sit lette design ikke fylder på cykelstien på samme måde, som traditionelle scootere gør.

Fleksibel opladning på farten

Når man taler om elektriske køretøjer, kan det ikke undgås, at opladningstid ofte bliver en afgørende faktor for, hvorvidt el køretøjet kan erstatte de traditionelle køretøjer. Især elbiler kan være en udfordring, fordi opladning på køreturene ofte kan være afgørende for, hvor lang tid turen ender med at tage. Med en el-scooter fra NIU får du en fleksibilitet af en helt anden genre, fordi alle el-scooterne er udstyret med aftagelige batterier, så batteriet nemt kan oplades inden døre i en almindelig stikkontakt, både i hjemmet, på arbejdspladsen eller i skolen, og opnår en fuld opladning på kun 6 timer.

Grøn kørsel med god samvittighed

Udover at en el scooter er en oplagt mulighed som transportmiddel grundet fleksibiliteten og den høje kvalitet, så er det også en løsning, der fremtidssikrer dig. En el scooter er nemlig et grønt alternativt, og bruger derfor naturligvis ingen benzin. Derfor kan du køre rundt på de danske cykelstier uden dårlig samvittighed over at påvirke miljøet negativt, og da elkøretøjer helt sikkert er fremtiden, skal du heller ikke bekymre dig om, at din el scooter bliver forældet inden for et par år, for der er ingen tvivl om, at el er kommet for at blive.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide