Varm kakao i deluxe udgave

Findes der egentlig noget bedre at få varmen på efter at have tilbragt tid ude i kulden end en dampende varm kop kakao toppet med rigelige mængder flødeskum og/eller skumfidusser. Det skulle da lige være denne deluxe udgave af varm kakao, der giver et lille hint af ekstra selvforkælelse på de kolde dage og aftener.

 

DET SKAL DU BRUGE (1 person)

40 ml Baileys Espresso Creme

240 ml mælk

40 g mørk chocolate (60%)

1/2 tsk kanel

1/4 tsk allehånde

1/8 tsk muskatnød

Fløde til flødeskum

 

Pynt

Kanelstang

Evt. flødeskum (who are we kidding? lots and lots of flødeskum!)

 

SÅDAN GØR DU

Varm mælk, chokolade og alle krydderierne op i en lille gryde. Rør det hele godt sammen med et piskeris, indtil det begynder at boble.

Hæld Baileys Espresso Creme i din yndlingskop, og tilsæt den varme chokolade, inden du rører det hele sammen.

Til sidst topper du med flødeskum, drysser med lidt kanel og pynter med en kanelstang.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide