Vores favoritter: bæredygtige beautyprodukter

test

test

Annonce for Nicehair

De fleste af os vil egentlig gerne gøre vores for kloden og leve lidt mere bæredygtigt. Men det kan jo være svært, når vi er storforbrugere af diverse beauty produkter, som ikke altid er det mest bæredygtige valg. Men hvis du gerne vil have, at produkterne på dine badeværelseshylder er mere bæredygtige, har vi her samlet et udvalg fra Wella og weDo, der begge to er brands, som tænker over bæredygtigheden i deres produkter. Både i deres valg af emballage og indholdet i produkterne, men faktisk også ved at kombinere produkter, så de kan anvendes på flere måder, hvilket faktisk også er en bæredygtig tankegang, da vi således behøver at købe færre produkter.

 

weDo

weDo går ind for bæredygtighed og har derfor haft fokus på at skabe emballage, som i det omfang det er muligt, er lavet af genbrugsplast, som en yderemballage af 100 % genbrugt karton, som begge er 100 % genanvendelige. Ligeledes er hele deres serie vegansk, så der er virkelig tænkt over en mere bæredygtig måde at producere beauty produkter på.

Dette gælder især weDo Professional Protect Balm, der er en beskyttende balm til dine hårspalter, samtidig med at den kan bruges som læbepomade. Med to-i-en produkter behøver du købe færre ting, hvilket også er en mere bæredygtig tankegang. Den beskyttende balm lavet på 93 procent naturlige ingredienser er beriget med sød mandelolie, som lægger sig som en forsegling uden på spaltede og tørre spidser for at beskytte dem mod yderligere skade.

Også weDo Professional Nourishing Night Shift og weDo Professional Moisturising Day Shift er tænkt med flere anvendelsesmuligheder end blot i håret, da de også kan bruges som håndcreme. I håret sørger de for intensiv pleje, som reparerer og nærer i dybden.

Endelig er der weDo Professional Spread Happiness, som er en fantastisk duftmist til hår og krop. Spray den i dit hår eller på kroppen og mærk, hvordan den friske duft forkæler dine sanser og bringer dig i godt humør.

weDo Professional Moisture & Shine Conditioner og weDo Professional Moisture & Shine Shampoo er udviklet til normalt eller skadet hår. Shampoo og balsam er begge lavet med økologisk certificeret roiboosekstrakt og med så få ingredienser som muligt. Resultatet er et lækkert blødt og skinnende hår.

 

Wella Elements

Wella Elements serien er lavet med mellem 92-99 procent naturlige ingredienser uden silikone, sulfater eller animalske ingredienser, hvilket gør serien til et mere bæredygtigt valg. Samtidig er der tænkt over emballagen, så den også er mere ansvarlig.

Start din hårvask med Wella Elements Pre-Shampoo Clay, som er en rensende pre-shampoo, som bruges inden hårvask. Den renser hovedbunden og hårrødderne i dybden, og fjerner overflødig talg og andre forureningspartikler. Den tykke, cremede formel er beriget med kaolin-ler, der effektivt renser og efterlader hovedbunden balanceret.

I Wella Elements Mild Shampoo er der brugt vegetabilsk glycerin, som er med til at genoprette hovedbundens komfort, hvilket giver en beroligende og behagelige følelse. Den milde formel gør, at den ikke fjerner hårets naturlige olier, så du kan med ro i maven bruge shampooen jævnligt. Selvom shampooen er mild over for din hovedbund, så sørger den for at fjerne snavs og produktrester.

Wella Elements Instant Detangling Conditioner er en øjeblikkelig udfiltrende balsam, som er beriget med aloe vera og ekstrakt af oliven, der er med til at fugte og pleje dit hår.

Med 99 % naturlige ingredienser er Wella Elements Destressing & Detangling Spray et godt bud, hvis du mangler en ny udfiltrende leave-in spray, der gerne må være mere bæredygtigt. Den velduftende leave-in spray gør håret utroligt nemt at rede ud og giver kontrol over kruset hår. Derudover er denne spray med til at beskytte dit hår mod mekanisk stress som frisering og brug af varmeværktøjer, mens den forhindrer knækkede hårstrå.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og