10 julesweatere til Ugly Christmas Sweaters Day på fredag!

Indeholder reklamelinks

Hvem husker ikke scenen fra Bridget Jones, hvor den ellers handsome Mark Darcy vender sig om – og er iført en ugly christmas sweater? Måske syntes Bridget, at det gjorde ham enormt kikset (and maybe it does), men vi er altså all in med Mark med en ugly christmas sweater her i juletiden! Du kan derfor finde os på redaktionen iført en ugly Christmas sweater på fredag, hvor det er den officielle Ugly Christmas Sweater Day!

Ifølge en international undersøgelse af forbrugeres holdning til grimme julesweatre, der er bestilt af Klarna, elsker 45 % af danskerne de grimme sweatre, og det er faktisk kun amerikanerne og englænderne, der elsker dem mere end os! Vi har derfor fundet 10 af de “grimme” sweatere, så du enten kan tilføje en ny til samlingen eller blive en del af de 45 procent af danskerne, som med stolthed viser sig iført en af de skønne trøjer, som formentlig ville få Coco Chanel til at rynke på næsen i afsky.

 

Bluse fra Vero Moda

 

Sweater fra Monki

 

Sweater fra Vila

 

Sweater fra ONLY

 

Sweater fra Vero Moda

 

Sweater fra Zara 

 

Sweater fra Vila

 

Sweater fra H&M

 

Sweater fra Vila

 

Sweater fra Mango

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være