[single_post_category_name]

5 forkælende julegavesæt i sidste øjeblik

Indeholder reklamelinks

Hvem kender ikke at stå i sidste øjeblik og skulle finde den sidste gave, og bare trave butik efter butik rundt uden at få svunget dankortet? Og så i sidste øjeblik købe en panik-gave, som bare er lidt so-so. Det kender vi i hvert fald – og det vil vi meget gerne undgå denne jul. Derfor har vi fundet de her fem lækre julegaver, hvor modtageren ikke vil kunne mærke, at de er købt i sidste øjeblik.

 

Årets Limited Edition Christmas box fra Goodiebox vil uden tvivl glæde din søster, din mor, din kæreste, din svigerinde – you name it! Boksen er fyldt med masser af selvforkælelse og mig-tid i form af lækre produkter med både maske, serum, mascara, micellar water – og listen fortsætter.

 

Giv en festlig dufteksplosion i gave med The Body Shops veganske Love & Plums Essentials Gift set, der forkæler din hud og sanser med blommeekstrakt fra Tyrkiet og duften af blomme, musk og pæon.

 

Hvem vil ikke blive glad for at finde Ole Henriksens produkter under træet? Med Ole Henriksen C-Ing Stars Gift Set (Limited Edition) får modtageren den eftertragtede ‘Ole Glow’ takket være det rige indhold af C-vitamin, der giver huden et velfortjent C-vitaminboost, som tilfører den fineste glød samt fugt til huden.

 

Skal du virkelig imponere, så er det ghd Gold Styler Black Gift Set, der skal pakkes ind og lægges under juletræet. Her giver du modtageren ghds fantastiske styler, som både kan bruges til at glatte, bølge og krølle håret uden at skade det takket være den innoverende teknologi.

 

Er det en mand i dit liv, du mangler en gave til, så forkæl ham med dette lækre Ecooking Herre Starterkit. Med dette sæt ved hånden, har din mand alt, hvad han skal bruge til  en daglig pleje af hud og hår.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide