De bedste podcast til julehyggen

Info

Vil du prøve Podimo af for første gang, kan du her få 30 dages gratis adgang.

Indeholder affliatelinks

Julen er hjerternes tid, og vi knuselsker julen! Men der er også en del gøremål i forbindelse med julen. Som at købe gaver, pakke gaver ind, handle ind, lave julemad, gøre hovedrent til gæsterne kommer  – og listen fortsætter nærmest i det uendelige. Men hvorfor ikke gøre pligterne til hyggelige stunder, hvor du lader dig underholde af en god podcast. Her er samlet 6 gode af slagsen.

Fries Before Guys

TINDER GREATEST – Ferie Special
Vi byder på feriens bedste selskab, når vi deler vores lytteres vildeste, sjoveste og mest bizarre historier fra datinglivet. Som altid advarer vi mod at lytte med fra stillekupéen, da historierne kan fremkalde ufrivillige latterbrøl. Vi takker ydmygt for jeres bidrag – og ønsker alle en fantastisk ferie!

Lyt med eksklusivt på Podimo her.

 

Gudindealderen

Mange af os kvinder gruer for alderdommens grå hår, slaskede krop og sløje sexliv. Men er det i virkeligheden så frygteligt at blive ældre? I denne podcast undersøger journalist Julie Thing, hvad der sker når vi kvinder rammer Gudindealderen – den del af livet hvor vi ikke mere er styret af fertilitet eller planer om det perfekte liv. For rummer alderdommen mon ikke meget mere end strikkeklub og mazarinkage? Hvordan er det egentlig at være 72 år og på Tinder? Og hvad gør man, når kæresten er så ung, at han kunne være ens søn? Sammen med en række farverige kvinder, der ikke lader sig begrænse af alderen, og etnolog Julia Lahme undersøger vi i podcasten de dilemmaer, der fylder i kvindelivet i takt med, at vi bliver ældre.

Lyt med eksklusivt på Podimo her.

 

Sitter

Podcasten Sitter – handler om livet – stort og småt, set af to eftertænksomme, selvironiske damer, Signe Lindkvist og Iben Hjejle. Vi er godt selskab, vi giver ud af posen, vi er kloge, nysgerrige og frem for alt sjove. Vi er højtuddannede akademikere i eget universitet og har verdens største lommefilosofiske bibliotek fyldt med betragtninger og tanker om alt.

​Siden vi mødtes i 2012, har vi haft stor lyst til at pille i hinanden hjerner. Vi bliver klogere i hinandens selskab og deler en, til tider, kulsort, humoristisk tilgang, til det meste livet byder os. Heldigvis sammen med vores lyttere.

Lyt med eksklusivt på Podimo her.

 

Skyggekvinder S2

Vi drømmer alle om den store kærlighed. At finde en der holder af os og inspirerer os. Men hvad gør man, når den man finder allerede er taget af en anden? I denne podcastserie undersøger forfatter og radiovært Anne Sofie Allarp det at være “skyggekvinde” eller “den anden kvinde”. For hvem er hun? Hvorfor træder hun overhovedet ind i rollen som skyggekvinde? Og hvilke konsekvenser har det for de involverede? Lyt med når skyggekvindernes egne historier kommer frem i lyset.

Lyt med eksklusivt på Podimo her.

 

Mens vi strikker

Podcasten til dig der strikker, eller gerne vil strikke, eller bare lytte på nogen der taler mens de strikker. Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg mødes i strikkeskuret og taler om alt fra sex og slåensnaps til sorg og armlængder. Men der bliver også strikket og talt om alt indenfor strik. For det gode ved strik er at man kan tale imens. I hvert et afsnit ringer de til deres strikkementor Ulla fra Fyn for at få gode råd og høre hvad hun går og laver.

I december måned er der lagt op til den helt store julehygge – så tag dig en kop dejlig varm kakao, en håndfuld pebernødder og find strikketøjet frem til ‘Mens vi strikker’.

Lyt med eksklusivt på Podimo her.

 

Utrolige Sekter
Jule Special særudgave udkommer op til jul

Hvad kendetegner en sekt? Hvordan tiltrækker de deres medlemmer? Og hvad er det der fastholder mennesker, i sekteriske fællesskaber i årevis? I denne podcast fortælles historierne om de mest spektakulære sekter gennem historien. Sekterne er vidt forskellige men har det til fælles, at de dyrker en tro der af de fleste vil opfattes som radikal og afvigende. Historierne i denne podcast er virkelige. De er baseret på allerede offentligt tilgængelige informationer om sagerne som de har været gengivet i andre medier. Vi gør opmærksom på at der i løbet af podcasten kan forekomme beskrivelser og detaljer, som kan virke voldsomme og stødende.

Lyt med eksklusivt på Podimo her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være