Er Rihanna gravid?

 

Sangerinden Rihanna blev i denne uge hædret i sit hjemland, Barbados, som en af Barbados nationale helte. Men det var ikke den del af ceremonien, som internettet hæftede sig ved. I stedet var det Rihannas kjole, som sad tæt til og angiveligt afslørede en babybule…

Derfor går rygterne på, at Rihanna venter sit første barn med kæresten A$ap Rocky, hvilket kun har fået mere brænde på bålet efter at en unavngiven kilde har udtalt, at Rihannas medarbejdere er blevet informeret om ikke at drikke eller ryge, da Rihanna sigter mod at bringe sin baby til et “sundt miljø”.

Rihanna har endnu ikke bekræftet eller afkræftet spekulationerne, så vi venter spændt på at høre, om vi kan glæde os til en lille Rihanna-baby i det nye år.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og