Få udfyldt din restaurants ledige borde med denne løsning

I en tid, hvor Danmark, og resten af verden, blev ramt af en pandemi, stod det klart, at der måtte indføres en række tiltag for at mindske smitten. I forbindelse med disse tiltag, blev samtlige erhverv hårdt ramt, hvor særligt restaurationsbranchen blev sendt til tælling. Dette skyldtes i høj grad de midlertidige nedlukninger, og efterfølgende krav om henholdsvis antal af pladser samt coronapas. Som en hjælp til de hårdt kæmpende restauranter, er konceptet, der involverer vouchers og tilbud til de pågældende restauranter, blevet et middel til at bekæmpe de tomme pladser.

Hvordan fungerer konceptet? 

Dette koncept er yderst simpelt i praksis, og er centreret omkring købet af de såkaldte vouchers. Med disse vouchers får du de bedste deals til de restauranter, som har valgt at indgå i samarbejdet. Når du har fundet en restaurant eller café du ønsker at aflægge et visit, så skal du blot finde det tilbud, der passer til dig, hvorefter du vil modtage din voucher. Hvad der er særligt smart ved dette koncept er, at du ikke er bundet til en konkret dato, når du foretager dit køb. Levetiden på den købte voucher afhænger af betingelserne fra det valgte spisested. Dette gør ikke alene konceptet til en brugbar løsning for både dig og spisestedet, men åbner også op for, at voucheren kan fungere som en potentiel gave.

Ingen gebyrer for din restaurant 

Foruden at hjælpe din restaurant eller spisested med at finde potentielle kunder i de tider, hvor der ikke er gang i butikken, så er der heller ingen gebyrer forbundet med samarbejdet. Det betyder at de valgte restauranter modtager det fulde beløb fra deres gæster, hvilket også er med til at styrke spisestederne. Før ens restaurant kan blive en del af dette koncept, så skal de gennem en udvælgelsesproces. Det skyldes at man har for øje at sikrer sig et univers af kvalitetesoplevelser inden for gastronomi.

En studievenlig løsning 

Som allerede påpeget, så er det ikke udelukkende spisestederne, der har gavn af denne konstellation. Det er ligeledes en ideel mulighed for gymnasieelever og studerende, hvorved de kan komme ud at nyde en gastronomisk oplevelse, uden at skulle investere halvdelen af deres månedsbudget, eller leve af havregryn resten af måneden.

Modtag nyhedsbreve med tilbud 

For at være opdateret på de nyeste tilbud, så kan man med fordel tilmelde sig et nyhedsbrev. På den måde sikrer man sig, at man ikke går glip af de bedste madoplevelser. Du vil som udgangspunkt modtage dit nyhedsbrev på mail. I forlængelse heraf er det vigtigt at nævne, at nyhedsbrevene kan risikere at havne i spamfilteret eller uønsket post. Er dette et gennemgående problem, så kan man markere afsenderen som en sikker afsender.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er