[single_post_category_name]

Hvilken julepersonlighed har du?

Man kan gå julen i møde på mange forskellige måder, men der er alligevel overordnet fem universelle juleshopper-personligheder. Læs med her og find ud af hvilken af de fem, der passer på dig og din juleånd.

Entusiasten

Er juleglad og køber gaver til hele familien. Entusiasterne elsker alt, der har med jul at gøre, og det inkluderer også gaveshopping. Langt de fleste Entusiaster vil gerne give meningsfulde gaver, og en stor del af dem går efter de gode tilbud. De
er ude i god tid, når der skal købes gaver og starter allerede i september, og der er styr på budgettet før der købes ind. Jul rimer
på familie, og Entusiasterne kan bedst lide få og intime julearrangementer i familiens skød.

 

Højtidsmesteren

Elsker julen og er begynder planlægningen tidligt. Højtidsmestrene er kæmpe fans af jul og gaveindkøb. De vil fejre højtiden med alle omkring sig; familie, venner, kollegaer – you name it. De deltager i alle de arrangementer, de kan komme i nærheden af, og de shopper gerne nye outfits til alle arrangementerne. Hjemme hos højtidsmestrene er der pyntet op ude som inde, så der er ikke nogen tvivl om, at julen nærmer sig. De er vilde med gaveindkøb og starter indkøbene så tidligt som august måned. Næsten alle Højtidsmestre prioriterer at finde meningsfulde gaver – forhåbentlig på tilbud.

 Samleren

Vil hellere være sammen med familien end købe julegaver. Samlerne er familiecentrerede, og for dem handler juletiden meget mere om at være omgivet af familie end om gaver og faste traditioner. De er ikke super vilde med julegaveindkøb, men de, der kan lide at købe gaver, elsker at finde de helt rigtige gaver, der betyder noget. De køber gaver med deres intuition, og besværet er det hele værd, når deres nærmeste bliver glade. De er også lidt spontant og begynder tidligst i november måned, og shopper mest i fysiske butikker.

Pragmatikeren

Har en fornuftig indstilling til julen og de mange indkøb. Pragmatikerne får tingene gjort, og deres indstilling er, at juletiden er ganske hyggelig, men de gider ikke bruge tid på at pynte op eller suse rundt til forskellige julearrangementer. Pragmatiske som de er, bruger de gerne lidt tid på at planlægge og lave et budget for julegaveindkøbene, og det er med til at nedsætte julestressniveauet. Nogle gange kigger de efter tilbud, og de kan også finde på at gå efter bæredygtige gaver – men det er ikke et must.

Juleskeptikeren

Accepterer ikke rigtig hypen omkring julehøjtiden. Juleskeptikerne synes, at al det spektakel der følger med højtiden, er
temmelig kedeligt. Det, de bedst kan lide ved julen, er samværet og den gode mad. De er ikke vilde med at købe gaver, og derfor køber de typisk ikke så mange. Når de endelig shopper julegaver, er de ofte spontane og køber gaver, når de ser noget, de tror, at modtageren vil kunne lide.

 

Kan du genkende dig selv i flere af perosnlighederne, så kan du her tage en test for at finde din ultimative juleshopper-personlighed.

 

Kilde: Klarna

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide